7000 tickets in 12 minuten voor Soundos, extra shows aangekondigd

Nieuwe data in Hasselt, Antwerpen, Gent en Oostende

Soundos El Ahmadi, Nederlandse cabaretière en dé revelatie van het huidige seizoen van De Slimste Mens ter Wereld, voegt opnieuw vijf extra data toe aan haar Belgische tour van 'Comeback Kid'. Omdat de vraag naar tickets zeer groot blijft, voegt ze enkele grote zalen toe. Op 7 maart staat een extra avond in Trixxo Theater Hasselt op de planning, 3 april is het aan Stadsschouwburg Antwerpen, 18 april mag Kursaal Oostende haar verwelkomen en in Capitole Gent speelt ze meteen twee dagen na elkaar, op 26 en 27 juli.

Afgelopen maandag startte de verkoop van een eerste extra reeks shows voor Soundos El Ahmadi. Nadat de eerste vier shows in minder dan vier uur uitverkocht waren, werd meteen groot ingezet en kwamen maar liefst 7000 tickets in verkoop op maandag. Het duurde welgeteld 12 minuten voor alle 7000 tickets alweer de deur uitwaren. Dit onverwachte succes zorgt ervoor dat er vanavond opnieuw extra shows werden aangekondigd bij De Tafel van Gert op Play4. Vanaf donderdagmiddag 23 november om 13u zullen de extra voorstellingen in Hasselt, Antwerpen, Oostende en Gent beschikbaar zijn voor verkoop via LiveComedy.be/soundos.

Door haar deelname aan De Slimste Mens ter Wereld, waar ze drie afleveringen lang zorgde voor bakken hilariteit, werd de vraag al snel gesteld wanneer Soundos in België zou optreden. Vorige week gingen de eerste voorstellingen in verkoop in De Vooruit Gent, Arenberg Antwerpen, Stadsschouwburg Mechelen en C-Mine Genk. Dat inmiddels die vier shows er maar liefst achttien zijn geworden, toont aan dat Vlaanderen meer dan klaar is voor Soundos.

In Nederland timmert Soundos al 21 jaar aan haar carrière. Ook daar kent ze heel wat succes en is ze een graag geziene gast bij verschillende televisieprogramma's. Op Netflix is ze de eerste Nederlandse vrouw met een eigen comedy special.

*****

NIET VOOR PUBLICATIE, ENKEL VOOR PERS

Voor meer informatie en persaanvragen, contacteer Bert Bael via bert@livecomedy.be of op +32499410984.

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be