Aankondiging: extra show John Cleese

op 4 mei in Capitole Gent

Enkele maanden geleden kondigde comedy-legende John Cleese drie shows aan in Antwerpen en Brussel. Op een mum van tijd waren alle tickets de deur uit, dus besluit het Monty Python boegbeeld nu een extra show aan te kondigen: 4 mei in Capitole Gent. Een extra laatste kans om de man aan het werk te zien, dus!

Cleese is sowieso het meest gekend door zijn onnavolgbare rol in Monty Phyton’s Flying Circus en Fawlty Towers, maar brengt dus binnenkort zijn unieke komische perspectief voor het eerst naar toeschouwers verspreid over België. Gent inclusief! Want de man heeft meer op zijn conto staan dan enkel een aandeel in de twee eerder genoemde komische cultseries. Acteur, ontvanger van Emmy(award)’s, schrijver voor film en tv, filantroop, speeches over de hele wereld, lesgever aan Cornell en ook de (co-)auteur van 2 bestsellers over psychologie (‘Families and How to Survive Them’ en ‘Life and How to Survive It’).

John’s populaire memoires, ‘So, Anyway’ uit 2014, staan bol van de hilarische anekdotes over zijn rijke leven en carrière, die meer dan 45 jaar beslaat. Nu krijgt het grote publiek de kans om deze verhalen en vele andere te aanhoren. Verteld door de legendarische man zelf. En wat meer is: het tweede deel van de show bestaat uit een Q&A, waardoor toeschouwers hun vragen zelf kunnen stellen aan de man achter de legende, live on stage.

Zorg dat je deze unieke kans niet mist om één van comedy’s founding fathers aan het werk te zien in Capitole Gent!
4 mei 2016 om 20:00u in Capitole Gent.
Tickets per direct beschikbaar.
Meer info: www.livecomedy.be

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be