Aanstormend cabarettalent Pieter Verelst

binnenkort op tournee door Vlaanderen

Bij Live Comedy geven we maar al te graag toekomstig talent een duwtje in de rug. Zo steelt één van onze aanstormende cabaretnamen, Pieter Verelst, de laatste weken meer dan terecht de show in ‘Voor de leeuwen’ op Eén. Deze meest recente winnaar van o.a. het prestigieuze Nederlandse Camarettenfestival (stem)acteert daarbovenop in meer films en series dan je zou denken én begint deze week aan de Vlaamse tournee van zijn debuutcabaretvoorstelling ‘Mijn broer en ik’. Hoog tijd dus voor een korte kennismakingsronde!

Het zijn ongetwijfeld drukke tijden voor Pieter Verelst, die momenteel wekelijks zijn opwachting maakt in ‘Voor de leeuwen’ op Eén (+/- 500.000 kijkers). Naast het publiek, bekoort hij daar ook steevast de grote namen uit de Vlaamse showbizz. Of kijk zelf maar hoe Bart Peeters het amper serieus kan houden tijdens Pieters poging het poolstokrecord te breken. Of hoe Tine Embrechts bijna wegsmelt tijdens Verelsts muzikale ode aan haar.

Onze noorderburen zijn al iets langer lid van de Pieter Verelstfanclub. Hij won daar vorig jaar (2016) overtuigend de finale van het prestigieuze Camarettenfestival, iets wat nog niet veel Vlamingen hem voordeden (zo strandde bijvoorbeeld Wouter Deprez ooit op de tweede plaats). Ook de persoonlijkheidsprijs van het Groninger Studenten Cabaretfestival mocht hij al op zijn palmares zetten. Het juryrapport loog er daar ook niet om: ‘Verrast van de eerste tot de laatste seconde, van zijn spannende opkomst tot zijn gevoelig slot (…) Zijn talenten zijn veelvuldig: piano en contrabas spelen, jongleren met taal, fysiek spel, publieksinteractie en zelfs beatboxen, hij kan het allemaal’.

Langzaam maar zeker vindt ook het grotere publiek de weg richting theaterzaal met Pieter op de bühne. Zo werden er al twee succesvoorstellingen toegevoegd aan de passage met zijn debuutvoorstelling ‘Mijn broer en ik’ in de Antwerpse Arenberg en beginnen de bordjes ‘uitverkocht’ ook elders te verschijnen. Want dat is het volgende punt in Pieters rijkelijk gevulde agenda: met ‘Mijn broer en ik’ tourt hij vanaf deze week (eindelijk) door Vlaanderen.

Graag maken we dan ook tijd voor enkele fijne ondersteunende interviews en persfeatures! Geven jullie graag het woord aan één van de rijzende sterren uit de Vlaamse cabaretwereld, aarzel dan niet en contacteer Tom (0475/66 55 49 of tom@livecomedy.be

Meer info en volledige speellijst vind je hier: www.pieterverelst.be

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be