Aftellen naar comedy tijdens de Gentse Feesten in Vooruit

4e editie met o.a. Kamal Kharmach, de broers Walschaerts, Wouter Deprez, Brigitte Kaandorp en vele anderen

Gent maakt zich stilaan klaar voor de Feestenhoogmis van het jaar. Dat merk je niet alleen aan de net aangekondigde herbruikbare bekers. Ook onze comedy line-up is helemaal klaar en we zetten alles graag nog eens op een rijtje. Voor persaanvragen en interviews: neem gerust contact op.

GROTE NAMEN, INTIEME SETTING

Wegens werken strijken we dit jaar neer in de Concertzaal van Vooruit. Voor de gelegenheid omgebouwd tot zittende zaal, wat een uitzonderlijk intieme setting oplevert om de broers Walschaerts aan het werk te zien.

 - Mich Walschaerts en Ineke Nijssen 'ZONDER U’: een theatervoorstelling (ook) voor jongeren vanaf 12 jaar. Op 21 en 22 juli om 19:30u, €13 - €18.

- Raf Walschaerts met zijn integere solovoorstelling ‘Biecht’: 21 en 22 juli om om ​ 21:30u voor €20.

Verder ontvangen we een reeksje comedygrootheden met hun respectievelijke try-outs in de Foyer van de Theaterzaal. Een zaaltje zodanig knus dat je bijna bij hen op de schoot kan kruipen!
- Rob Vanoudenhoven (21 juli), Raf Coppens (17 juli) en Jeron Dewulf (19 juli): telkens om 20:30u voor €12.

ENKEL TE ZIEN TIJDENS DEZE GENTSE FEESTEN

De Gentse Feesten bieden voor artiesten de uitgelezen kans om eerste hersenspinsels en nieuw materiaal voor een publiek te proberen. Volgende shows zijn absoluut uniek en worden enkel deze zomer tijdens de Gentse Feesten gespeeld.

- Dubbelconcert Jan De Smet en Katinka Polderman: Vlaamse muzikant en Nederlandse cabaretière ontmoeten elkaar in het muzikaal feestgedruis. 18 juli om 20:00u in Concertzaal voor €18.

- De Avond van de Luistervink: met Wouter Deprez als gastheer. Telkens even bont, uniek en verrassend. Op 19, 20, 21 en 22 juli in Domzaal om 20:12u voor €16.

JONG EN NIEUW TALENT

Op het podium van de Foyer Theaterzaal maken we graag plaats voor jong talent en hun try-outs. Beschouw de zachte prijzen per ticket voor volgende shows vooral als een steuntje voor volgende veelbelovende nieuwe artiestencarrières: 

- Piet Kusters: Vlaanderens nieuwste lievelingsmentalist, betoverde onlangs het publiek van Belgium’s Got Talent. 16 juli om 19:00u voor €12

- Lander Severins: Absurd cabaretier in spe Lander, bekend uit 'Voor de Leeuwen' op één, brengt zijn solovoorstelling ‘Maanlander’. 18 juli om 20:30u voor €12

 - Grof Geschud: ander creatief kind van bovengenoemde Lander, samen met Myrthe van Velden. Hun afstudeerproject, in regie van Raf Walschaerts. 19 juli om 20:30u voor €12

- Comedy For Kids: nieuw project met Peter Hens on-stage. Comedy voor kinderen vanaf 10 jaar, maar met genoeg dubbele lagen om ook de ouders te entertainen. 21 en 22 juli om 14:00u voor €5

NOGMAALS WEGENS GROOT GENTS SUCCES

Doorheen het jaar organiseren we in Gent uiteraard ook tal van comedyshows. Voorstellingen die maanden van te voren uitverkocht waren, programmeren we graag opnieuw om iedereen zeker de kans te geven volgende toppers aan het werk te zien: 

- Kamal Kharmach: naast het brein achter een heus donutimperium, blijft Kamal ook steeds energetisch alles geven op het podium. 19 juli om 20:00u in Concertzaal voor €18 

- Belpop Bonanza Quattro: de apostels van de Belpop zijn terug. Aflevering 4 wordt even leerrijk, entertainend en grappig als zijn voorgangers. Maar ze steekt anders en ingenieuzer in elkaar. 20 juli om 20:00u in Concertzaal voor €22 

AL HOPELOOS UITVERKOCHT

Voor sommige shows komt iedereen alvast hopeloos te laat, want Xander De Rycke verkocht zijn try-out voor 'Houdt Het Voor Bekeken' in een knip uit. Brigitte Kaandorp deed hetzelfde met haar Wereldtournee in Capitole Gent.

Voor de volledige line-up en meer info: www.livecomedy.be
Persaanvragen en/of interviews via Azra:
azra@livecomedy.be of 0476/420 121

Hopelijk tot dan!

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be