Aftellen naar de eerste Live Comedy Club in Mechelen

Internationale comedy aan de Dijle

English Comedy is hot! Vanaf volgende week moet Mechelen niet meer onderdoen voor steden als New York of Londen, want dan opent Live Comedy Club er de deuren. Maandelijks zullen internationale comedians MOONbeat Mechelen aandoen en het belooft een unieke openingnight te worden op woensdag 18 maart. Voor de eerste editie wordt namelijk al een eclectische en verrassende mix van talent voorzien...

Maria Shehata (EGY/US): van grote comedyfestivals naar de Conan O'Brien Tonight Show en binnenkort in Moonbeat. Deze Egyptisch-Amerikaanse comedienne heeft de wereld gezien en heeft er vooral haar eigen verrassend verfrissende en herkenbare kijk op. Samengevat: gewoon (girlpower) grappig.

John Colleary (IRE): schrijver, acteur, maar in Mechelen vooral comedian. Deze Ier staat er om bekend eindeloos Engelse accenten te kunnen imiteren, van Australisch tot Nieuw-Zeelands met Kolonel Khadaffi er tussen in. Waan jezelf in een Ierse pub tijdens deze hilarische act.

Adam Fields (UK/NETH): deze Englishman uit Amsterdam was ook al te gast op menig comedyfestival en staat met een vlotte vanzelfsprekendheid op elk podium. Lachen geblazen als hij anekdotes over de cultuurverschillen met het Verenigd Koninkrijk gevat presenteert of het publiek een blik in eigen leven gunt.

Het wordt een avond straight-up stand-up die u echt niet mag missen. Host Arbi El Ayach verzekert een vlot verloop en neemt u mee op deze internationale reis doorheen het hedendaagse comedy-aanbod in Mechelen.
 

Tickets en info:www.livecomedy.be 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be