Amerikaans comedian Jerrod Carmichael volgende maand in België

Ster van meerdere HBO-reeksen en -specials op 21 juni in Zuiderpershuis Antwerpen

Emmy Award-winnende komiek Jerrod Carmichael komt op 21 juni naar Zuiderpershuis Antwerpen. De ster van de toepasselijk genaamde 'Jerrod Carmichael: Reality Show', die bij ons te zien is op Streamz, doet een korte tour in Europa en maakt dus ook zijn opwachting in België. Tickets voor deze voorstelling zijn te koop vanaf 24 mei om 10 uur via LiveComedy.be.

Jerrod Carmichael is geboren in North-Carolina. Drie jaar nadat hij afstudeerde, verhuisde hij naar Los Angeles om een carrière als stand-upcomedian op te bouwen. Hij speelde in verschillende comedyclubs. In 2014 trad hij op in ‘The Comedy Store’ in West Hollywood. Regisseur Spike Lee filmde de show, die werd uitgebracht als een HBO-special ‘Jerrod Carmichael: Love at the Store’. Zijn tweede comedyspecial voor HBO '8' werd geregisseerd door Bo Burnham. In 'Rothaniel' (eveneens met Bo Burnham in de regisseursstoel), zijn derde en meest recente HBO-special, maakt Jerrod bekend dat hij op mannen valt.

Jerrod is ook te zien in talloze films zoals ‘Bad Neighbours’, 'Transformers: The Last Knight’, ‘Poor Things’, en nog vele anderen. In 2017 speelde Carmichael mee in de videoclip van het nummer ‘Moonlight’ van rapper Jay-Z. De clip is een parodie op de populaire sitcom ‘Friends’, die wordt vertolkt door een volledig zwarte cast. Jerrod speelde het personage van Ross.

Hij is de bedenker en hoofdrolspeler van de sitcom ‘The Carmichael Show’. De serie kende drie seizoenen, van 2015 tot 2017. In 2023 presenteerde hij de Golden Globes. Jerrod speelt momenteel in HBO’s Jerrod Carmichael: Reality Show, een soort documentaire waarin hij opzoek gaat naar liefde, seks en verbinding.

Jerrod Carmichael staat op 21 juni in Zuiderpershuis Antwerpen. Tickets zijn beschikbaar vanaf 24 mei om 10 uur via LiveComedy.be.

*****

ENKEL VOOR PERS, NIET VOOR PUBLICATIE:

Voor meer informatie en persaanvragen, contacteer Bert Bael via bert@livecomedy.be of +32499410984.

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be