Amerikaanse comedian Iliza Shlesinger komt naar België

Amerikaanse comedian Iliza Shlesinger komt naar België

Iliza Shlesinger 13 april in Zuiderpershuis Antwerpen

Een van de momenteel meest relevante en populaire comedians is zonder twijfel Iliza Shelsinger. Haar trouwe fans staan er dan ook om gekend om gehuld in op Iliza’s “swag” geïnspireerde accessoires haar shows te komen bekijken. Maar laat vooral één ding duidelijk zijn: de jonge Amerikaanse heeft veel meer in haar mars. Ontdek haar op 13 april 2018 in Zuiderpershuis Antwerpen. Ticketverkoop start op maandag 6 november!

In haar eigen talkshow “Truth & Iliza” voor de Amerikaanse televisie combineert ze verschillende onderwerpen op haar eigen humoristische wijze: politiek, popcultuur, feminisme en maatschappijkritiek. Sinds November mag ze zich eveneens officieel auteur noemen, want ze publiceerde haar eerste boek: “The Genius and Absurdity”. Het werd een verzameling van essays en observaties over haar sterke, vrouwelijke inzichten over vriendschap, liefde en relaties.
Ondertussen ging ook haar meest recente Netflix special “Confirmed Kills” in première, waarbij ze - in absolute topvorm - allerlei trending onderwerpen op snedige manier aankaart zonder ook maar één geniale grap te laten liggen. Met diezelfde show ging ze op tournee door heel Amerika en kon ze per stad rekenen op heel wat uitverkochte zalen.

Verder verdiende ze al tweemaal haar plaatsje in Elle’s “Women in Comedy” editie, was ze al meermaals te gast bij zowat elke “Tonight”, “Late” of “Today Show” en werd haar zelfgeschreven serie “Forever 31” ook al bevestigd voor een tweede seizoen. Ze is de jongste (en enige vrouwelijke) comedian die reeds werd vermeld in NBC’s “Last Comic Standing” en ongetwijfeld één van de meest hippe namen momenteel op tour. En dan vergeten we ongetwijfels nog een paar puntjes in deze impressionante opsomming. Esquire noemde haar dan ook niet voor niets "one of the top working comedians today". Op 13 april kan je haar je echter zelf laten overtuigen van haar kunnen in Zuiderpershuis Antwerpen. Aanrader!

Contacteer ons
Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

LiveComedy.be
Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent