Amerikaanse topcomedian Jim Breuer terug in Antwerpen

met nieuwste show 'Find The Funny'

Antwerpen maakt zich klaar om opnieuw een erg grote naam uit de Amerikaanse comedyscene te ontvangen, want Jim Breuer doet er op 30 oktober voor de tweede maal het Zuiderpershuis aan. Met zijn volledig nieuwe show ‘Finding The Funny’! Een unieke kans om deze comedian uit The States aan het werk te zien.

En of hij ‘The Funny’ zal vinden. Met zijn meer dan 20 jaar podiumervaring, samenwerkingen met Dave Chapelle, Jimmy Kimmel en Conen O’Brian kan Breuer zich tot de top van de huidige comedywereld rekenen. Ook zijn cult stonerfilm ‘Half Baked’ en razend populaire Comedy Central Specials verklappen het al: Jim Breuer is very funny. En laat één ding duidelijk zijn: als hij zijn eigen radioshow ‘Fridays with Breuer’ niet host, of niet te gast is bij een van de grotere hedendaagse talkshows (Saturday Night Live, Late Night With Conan O’Brien, The Daily Show with Jon Stewart, Late Night with Jimmy Fallon, …) vind je hem tegenwoordig op de planken met ‘Finding The Funny’ - My tragedy, your comedy.

Het is daar ook dat Jim Breuer zijn meer dan noemenswaardige strepen verdiende. Hij is een ster in een volledige show geïmproviseerd doen lijken en kan ieder publiek heel hard doen lachen. Hij charmeert alleen al met zijn persoonlijkheid en energie. Hilarische karikaturen en een uitstekend observatievermogen zijn maar enkele van de mans sterktes. Veel van zijn inspiratie komt uit zijn dagelijkse leven tussen drie dochters, maar steeds vindt hij een manier om alles to the point hilarisch te vertellen: “I want to wear makeup,” she said. “You don’t need makeup,” I said. “My friends all wear makeup.” “Your friends all need makeup.”

“He takes the clichéd and makes it specifics, honest and very funny.’ (About.com)
“Plenty of people are funny, but Breuer holds an audience riveted and then works it over but good.” (Mlive)

Kom dus zeker checken wat van Breuer een pilaar maakt in de hedendaagse comedywereld, en dat op 30 oktober in Zuiderpershuis Antwerpen.

Tickets en info: www.livecomedy.be
Persinfo en contacten: Tom Bertels – 0475/66 55 49 – tom@livecomedy.be

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be