Arjen Lubach komt terug naar België met nieuwe voorstelling

In juni 2024 in Gent en Antwerpen

Nederlandse presentator en cabaretier Arjen Lubach is terug met een gloednieuwe voorstelling 'COMEDY TOUR!'. Binnen exact 1 jaar staat hij op 28 juni 2024 op het podium van Capitole Gent en op 29 juni 2024 speelt hij zijn nieuwe show in Koningin Elisabethzaal Antwerpen. Tickets zijn nu te koop via LiveComedy.be.

In 2019 stond hij voor de eerste keer in België met zijn eerste solovoorstelling 'Arjen Lubach LIVE' in een uitverkochte Arenberg Antwerpen. Hoewel Arjen Lubach vooral bekend is als hilarische televisiepresentator, is hij geen onbekende in het theater. Na jarenlang in gezelschappen te hebben gespeeld, speelde hij enkele jaren geleden zijn eerste solovoorstelling genaamd 'Arjen Lubach LIVE!'. Deze show werd een groot succes, met meer dan 160 uitverkochte zalen in Nederland en België. Het nummer 'Beter in Bed' uit de voorstelling werd zelfs genomineerd voor de Annie M.G. Schmidt-prijs voor het beste kleinkunstnummer van het jaar. Bovendien werd de voorstelling aangekocht door platforms zoals Netflix, NPO Start, Amazon Prime en Videoland. De nummers 'Beter in Bed' en 'Woke' werden ook grote hits op YouTube, met miljoenen views.

Nu is hij terug met zijn tweede voorstelling, genaamd 'COMEDY TOUR!'. Hierin deelt Arjen opnieuw zijn unieke kijk op zijn eigen leven, de samenleving en de tijd waarin we leven met behulp van persoonlijke verhalen, grappige anekdotes en verrassende muziek.

Volgend jaar te zien met 'COMEDY TOUR!' op 28 juni 2024 in Capitole Gent en op 29 juni 2024 in Koningin Elisabethzaal Antwerpen. Meer info en tickets via LiveComedy.be.

Arjen Lubach
Arjen Lubach

*****

NIET VOOR PUBLICATIE
Voor meer informatie en persaanvragen, contacteer Kelly via kelly@livecomedy.be.

*****

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be