Bassem Youssef brengt nieuwe show op 23 april 2024

Te zien met 'The Middle Beast Tour' in Stadsschouwburg Antwerpen

Bassem Youssef, een Egyptisch-Amerikaanse comedian, televisiepresentator en voormalig chirurg, keert terug naar Antwerpen op 23 april 2024 met zijn nieuwe voorstelling 'The Middle Beast Tour'. Door zijn unieke achtergrond en scherpe humor slaagt hij erin om een breed publiek te boeien en te vermaken.Tickets zijn te koop via LiveComedy.be.

Geïnspireerd door de Egyptische revolutie, lanceerde Youssef zijn eerste satirische show, 'The B+ Show', op zijn YouTube-kanaal. Deze show groeide uit tot het populaire tv-programma 'Al-Bernameg', de eerste politieke satire-show in het Midden-Oosten. Met een wekelijks publiek van 30 miljoen kijkers was het de meest bekeken show. Al snel kreeg hij de bijnaam de 'Jon Stewart van het Midden-Oosten', verwijzend naar de voormalige presentator van het Amerikaanse programma 'The Daily Show '. Hij stopte met zijn job als hartchirurg en legde zich volledig toe op comedy en politieke satire.

Vorig jaar maakte hij zijn debuut in ons land met zijn voorstelling 'Euro Tour'. Hij stond op het podium in Arenberg Antwerpen en bracht een inspirerende comedyvoorstelling. Enkele maanden geleden kwam hij in het nieuws nadat een interview tussen hem en de Britse talkshowhost Piers Morgan viraal is gegaan op sociale media. De comedian sprak zich uit over het conflict in Israël.

In zijn stand-up voorstellingen combineert hij telkens politieke inzichten, persoonlijke anekdotes en interculturele ervaringen uit Egypte en Amerika. Hij bespreekt serieuze onderwerpen zoals immigratie, censuur en wereldpolitiek, vaak doorspekt met scherpe humor die het publiek aan het denken zet.

Bassem Youssef komt op 23 april 2024 naar Stadsschouwburg Antwerpen met zijn nieuwe voorstelling 'The Middle Beast Tour'. Tickets voor de show zijn te koop via LiveComedy.be.

Bassem Youssef
Bassem Youssef

*****

NIET VOOR PUBLICATIE
Voor meer informatie en persaanvragen, contacteer Kelly Deceuninck via kelly@livecomedy.be.

*****

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be