Bekroonde podcast 'No Such Thing As A Fish' in België

Populariteit van podcasts groeit wereldwijd

No Such Thing As A Fish, de ongelooflijk succesvolle podcast afgeleid van de legendarische BBC-quiz QI, brengen hun live show naar Arenberg in Antwerpen op 4 juni. De clever-komische onderzoekers achter de show presenteren de meest bizarre, buitengewone en hilarische feiten die ze onlangs ontdekt hebben. Voor persaanvragen en interviews, contacteer Azra: azra@livecomedy.be of +32476/420 121.

Audio is de toekomst - een gedurfd statement waarvan de snel stijgende populariteit van podcasts het bewijs is. Enkele van die audioshows reizen zelfs de wereld rond met een volwaardige podiumproductie. Eén van die podcasts is No Such Thing As A Fish, en ze komen eindelijk naar België. De bekroonde Britse podcast haalt 1,5 miljoen downloads per week. Het is een geliefd en geroemd internationaal fenomeen, met fans als Lieven Scheire en Tim Minchin. De live show komt voor het eerst naar België, en staat in de Antwerpse Arenberg op 4 juni 2019.

No Such Thing As A Fish is een podcast door het onderzoeksteam achter de populaire BBC-quiz QI. In wekelijkse afleveringen van 40 minuten, vertellen ze over de meest onvoorstelbare feiten die ze de afgelopen week tegenkwamen. De 'QI Elves', zoals deze briljante onderzoekers genoemd worden, kwamen met het idee van een podcast toen ze merkten dat te veel feiten verloren gingen op de redactie van QI. In hun podcast zitten ze samen rond een microfoon en spreken en grappen ze over bizarre en obscure kennis.

Het team heeft overal ter wereld live opgetreden, met onder andere uitverkochte shows in de Londense West End en het Opera House in Sydney. Tijdens de theatershow wordt live een podcast opgenomen. In het eerste deel vertellen de Fishes over de meest hilarische zaken die ze de afgelopen maanden hebben ontdekt. Feitjes, grappen en uitgebreide verhalen over octopusgenitaliën, Charles Darwins fagot - en alles daartussen - vullen de avond.

Statistieken:
230+ podcast afleveringen die meer dan 100 miljoen keer beluisterd werden
2 Chortle Awards, prestigieuze comedyprijzen
Twitter 54,8d followers
Facebook 24d likes

Niet enkel internationale podcasts doen het goed. Ook in België groeit de populariteit van podcasts spectaculair. In de categorie 'comedy' doen ook de podcasts van Live Comedy het erg goed. 'De Niet Zo Serieuze Sprookjes', waarin impro-goeroe Jeron Dewulf en gast live een sprookje improviseren, staat momenteel op de derde plaats qua luistercijfers in iTunes. Ook de Live Comedy Talkshow, waarin een centrale gast 50 minuten lang op de rooster gelegd wordt, doet het erg goed. Daarin passeerden al gasten als Lieven Scheire, Xander De Rycke en Jan Jaap van der Wal. Binnenkort vervoegt een derde podcast de line-up.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be