Bill Bailey eindelijk terug in België

op 4 november in La Madeleine Brussel en 5 november in Arenberg Antwerpen

De Britse comedylegende Bill Bailey behoort al jaren tot de wereldtop. De Engelsman begon zijn carrière in 1984 en werd al snel bekend door zijn vertolking van anekdotes en vreemde liedjes. Enkele jaren geleden stond hij nog in twee uitverkochte zalen in Antwerpen, en nu komt hij met zijn nieuwste show 'Larks in Transit" opnieuw richting België tijdens zijn Europese tournee. Voor info en/of persaanvragen, contacteer Bert: bert@livecomedy.be of 0499/41 09 84.

De verwarde hippie, zoals Bill zichzelf noemt, is vooral bekend van televisieprogramma’s Never Mind the Buzzcocks, QI en Black Books. Ook is hij altijd een graag geziene gast in de Graham Norton Show geweest.

Met zijn unieke comedyshows belandde hij in de lijst van 50 leukste acts in de Britse comedy en in 2007 stond hij op nummer 7 in de lijst van de honderd beste stand-upcomedians aller tijden.

Weinig comedians zijn zó divers als Bill: hij speelt net zo makkelijk in de Royal Albert Hall als op de mainstage van metalfestival Sonisphere. Zijn show in de London Wembley Arena behoort zeker tot één van zijn hoogtepunten.

Het afgelopen jaar heeft Bailey zich vooral bezig gehouden met het filmen van zijn comedy dramafilm ‘In The Long Run’ en dit jaar zal hij zich weer op de planken begeven.

En hij komt ook eindelijk terug naar België met een gloednieuwe show. Op 4 november in La Madeleine Brussel en 5 november in Arenberg Antwerpen. 

Tickets: €35,50 - €38,00 (incl. fees) zijn beschikbaar vanaf vrijdag 21 juni om 20:00u.
Meer info via www.livecomedy.be/event-category/bill-bailey/

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be