Binnenkort in België: Wanda Sykes

Comedy-icoon op 12 januari in Zuiderpershuis Antwerpen

Wanda Sykes, vaste gast bij The Ellen Degeneres Show, (Emmy)-awardwinnende stand-up comedian en felle verdediger van holebi- en zwarte rechten komt eindelijk naar België! Op zaterdag 12 januari doet ze Zuiderpershuis Antwerpen aan met haar nieuwste livemateriaal. Indien je geïnteresseerd bent in een feature of samenwerking: geef zeker een seintje!

Wie?
Sykes wordt door collega-comedians vaak bejubeld en is volgens Entertainment Weekly in de Verenigde Staten ook één van de 25 grappigste mensen momenteel actief in showbizz. Ze begon jaren geleden aan een stand-up carrière, na eerst een wetenschappelijk diploma te halen.

Van op het podium tot voor de camera...
Ondertussen puilt haar CV uit van de schrijvende, producerende en acterende rollen. Zo werkt ze al jaren mee aan de immens populaire en kritisch gewaardeerde Chris Rock Show. Haar stem leende ze al uit voor een hele resem aan succesvolle animatiefilms zoals: Ice Age, Over the Hedge, Brother Bear, ... Maar ze acteerde ook al de pannen van het dak in o.a. Even Almighty naast Stephen Carrell of andere komische blackbusters. Zoals onlangs nog in Snatched met Amy Schumer en Goldie Hawn. 

Roots in stand-up
Maar waar Wanda absoluut eerst en vooral haar sporen verdiende, was in het stand-up comedycircuit. In haar (ook steeds door HBO opgepikte specials) raakt ze topics aan zoals familie, politiek en huidskleur. Deze werden ook al opgepikt door de Emmy Awards Academy en ze mag een hele resem nominaties daarvoor op haar conto schrijven. Wanda is sinds enkele jaren ook de trotse echtgenote van haar Franse vrouwelijke partner en schunt het taboo dat daar voor sommigen nog mee gepaard gaat absoluut nooit in haar shows. De kindjes die ze daar dan weer mee heeft, zorgen voor genoeg materiaal over de ridicule meningen die daar vaak nog over rondgaan.

Wanda Sykes op zaterdag 12 januari in Zuiderpershuis Antwerpen.
Tickets voor €26,00 gaan in verkoop vanaf vrijdag 28 september om 11:00u.
Voor pers en interviewaanvragen, contacteer Azra: azra@livecomedy.be of 0476/420 121

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be