Binnenkort in Gent: Gili, Bert Kruismans en Glenn Wool ​

Net voor de zomer begint, brengen twee gevestigde waarden uit de comedywereld nog een bezoekje aan Gent.  We hoeven ze niet meer voor te stellen, maar zetten ze graag nog even op een rijtje.

Op 13 mei doet Lieve Gheysens a.k.a. Vlaanderen's eigen mentalist Gili NTGent aan. Gili is in de scene al jaren gekend en kan terugvallen op heel wat podiumervaring. De doorbraak bij het grote publiek kwam er toen hij op nuchtere en grappige wijze kwakzalvers met een zesde zintuig op hun plek zette. Ondertussen was hij te gast in heel wat grote theaters en tv-programma's. In zijn laatste nieuwe show "CTRL" maakt hij opnieuw duidelijk wie eigenlijk de touwen in handjes heeft. Tijdens een voorstelling van deze meestermentalist, moet je echt je best doen om te onthouden dat het eigenlijk allemaal bedrog is. 

Allerslimste mens ter wereld, Vlaanderens bekendste snor, net terug uit Wallonië en sinds kort ook cafébaas: enkel Bert Kruismans kan je zo omschrijven. Deze stand-up comedian nodigt op 21 mei iedereen uit in zijn Café Kruismans in de Minardschouwburg. En het wordt een avond tooghangen om niet snel te vergeten. Kruismans' en herkenbare verhalen, snelle moppen en pretoogjes konden al zalen over het hele land overtuigen. Santé!


Voor de fans van internationale comedy, staat ook nog op 21 mei de Canadees Glenn Wool op de planken van de Live Comedy Club Arca Theater in Gent. Wool's stand-up gaat van slimme moppen over politiek tot grappige onnozelheden. Van Franz Ferdinand tot het nieuwe standpunt van de paus over cryonisme. Tel daar nog de sublieme supportact uit Australië, Yianni Agisilaou bij op en je weet dat je goed ziet. Echte must-see's!

Tickets en info:
13 mei - Gili - NTGent
21 mei - Bert Kruismans - Minardschouwburg Gent
            - Live Comedy Club met Glenn Wool - Arca Theater Gent

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be