Brigitte Kaandorp & Jenny Arean brengen Gedeelde Smart in Gent en Antwerpen

Brigitte Kaandorp & Jenny Arean brengen Gedeelde Smart in Gent en Antwerpen

Koningin van het Nederlands Cabaret en Keizerin van het Vaderlandse Chanson op het toneel in mei 2022

Brigitte Kaandorp en Jenny Arean trekken samen het theater in met de voorstelling 'Gedeelde Smart'. Na een uitgebreide tour langs Nederlandse zalen, spelen ze in mei 2022 ook twee voorstellingen in Vlaanderen. Op 18 mei houden ze halt in Capitole Gent, op 19 mei is Stadsschouwburg Antwerpen aan de beurt. Tickets zijn meteen te koop via LiveComedy.be.

De één is de Koningin van het Nederlands Cabaret, de ander mag zich Keizerin van het Vaderlandse Chanson noemen. Kaandorp en Arean zijn allebei onverwoestbare comédiennes met een eindeloos oeuvre, twee van de meest gerespecteerde namen op het podium. Nu trekken ze samen de baan op, aangevuld met een klein orkest.

Hoe dat komt? Jenny Arean voelt er nog weinig voor om alleen op een uitgebreide tournee te trekken, maar samen met Brigitte Kaandorp, dat wou ze nog wel eens proberen. Arean zal hoogtepunten uit haar lange carrière zingen, Kaandorp verzorgt liedjes en conferences. Samen zorgen ze in 'Gedeelde Smart' voor een avond vol liedjes, liefde en lol.

'Gedeelde Smart' werd al een eerste keer aangekondigd in 2020, maar de pandemie gooide toen roet in het eten. Het was maar de vraag of de gezamenlijke tour van Kaandorp en Arean er nog zou komen. Maar nu is het startschot eindelijk gegeven. De ticketverkoop voor de voorstellingen in Vlaanderen loopt via LiveComedy.be en Tele Ticket Service.

Copyright: Patricia Steur
Copyright: Patricia Steur

*****

NOOT VOOR DE REDACTIE, NIET VOOR PUBLICATIE

Voor meer informatie en interviewaanvragen, contacteer Bert Bael via [email protected] of +32499410984.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

LiveComedy.be
Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent