Brits comedian Seann Walsh komt naar België

Walsh treedt op in Zuiderpershuis Antwerpen op 1 december

Seann Walsh, een hilarische observatiekomiek uit Londen, komt op 1 december van dit jaar naar Antwerpen. Hij brengt zijn succesvolle 'Back from the Bed'-tour naar het Zuiderpershuis. Het publiek mag zich verwachten aan een show gevuld met een ton aan grappen, hilarische anekdotes, sterke one-liners en scherpe observaties. De ticketverkoop start op 15 mei om 10 uur via LiveComedy.be.

Walsh, een bekende komiek in het Verenigd Koninkrijk, verscheen al talloze keren op de Britse televisie. Hij speelde in Live At The Apollo, Tonight at The London Palladium, The Stand Up Sketch Show en was teamcaptain en panellid bij 8 Out of 10 Cats, Alan Carr's Chatty Man, Comedians Solve World Problems en was regelmatig te gast in The Jonathan Ross Show. Hij was een van de sterren van de Netflix-spelshow Flinch, naast Desiree Burch en Lloyd Griffith. Hij host ook de podcast What's Upset You Now? samen met Paul McAffrey.

Seann Walsh heeft veel positieve recensies gekregen voor zijn stand-upact, waarbij The Guardian hem 'Ongetwijfeld de beste observerende comedian van zijn generatie' noemde. Hij heeft consequent vier sterren ontvangen voor zijn shows. Hij is ook een vaste gast op het Edinburgh Festival Fringe.

De internationale tour die Seann Walsh zal aanvangen in de herfst brengt hem naar Zuiderpershuis Antwerpen op 1 december. Tickets voor deze show zijn exclusief beschikbaar via LiveComedy.be vanaf 15 mei om 10 uur.

*****

ENKEL VOOR PERS, NIET VOOR PUBLICATIE:

Voor meer informatie en interviewaanvragen, contacteer Bert Bael via ​ bert@livecomedy.be of +32499410984.

*****

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be