Brits comedy icoon John Cleese komt naar België!

op 27 en 28 april in Stadsschouwburg Antwerpen en 29 april in Bozar Brussel

Comedy legend en het meest seniele lid van Monty Python, John Cleese, brengt voor het allereerst zijn one-man show ‘Last time to see me before you die’ naar België. Hij doet op 27 en 28 april Stadsschouwburg Antwerpen en op 19 april Bozar in Brussel aan. Wie weet dus voor de laatste keer...

Cleese is sowieso het meest gekend door zijn onnavolgbare rol in Monty Phyton’s Flying Circus en Fawlty Towers, maar brengt dus nu zijn unieke komische perspectief naar toeschouwers verspreid over België voor het eerst in zijn impressionante carrière.  Want de man heeft meer op zijn conto staan dan enkel een aandeel in de twee eerder genoemde komische cultseries. Acteur, ontvanger van Emmy(award)’s, schrijver voor film en tv, filanthroop, speeches over de hele wereld en lesgever aan Cornell, en ook de (co-)auteur van 2 bestsellers over psychologie (‘Families and How to Survive Them’ en ‘Life and How to Survive It’).

John’s populaire memoires, ‘So, Anyway’ uit 2014, staat bol van de hilarische anekdotes over zijn rijke leven en carrière, die meer dan 45 jaar beslaat. Nu krijgt het grote publiek de kans om deze verhalen en vele andere te aanschouwen. Verteld door de legendarische man zelf. En wat meer is: het tweede deel van de show bestaat uit een Q&A, waardoor toeschouwers hun vragen zelf kunnen stellen aan de man achter de legende, live on stage.

Zorg dat je deze unieke kans niet mist om één van comedy’s founding fathers aan het werk te zien in een theater bij jou in de buurt.

Showdata: 27 en 28 april in Stadsschouwburg Antwerpen, 29 april in Bozar Brussel
On sale: zaterdag 17 oktober 10:00u (TBC voor Bozar Brussel).
More info: www.livecomedy.be

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be