Britse comedian Ross Noble komt naar België

25 mei in Zuiderpershuis Antwerpen

Na uitverkochte tournees in zowel Groot-Brittannië als Australie, brengt comedy legende en awardwinnaar Ross Noble zijn show Brain Dump naar Europa! De Britse household name, bekend om zijn surreëel komisch meesterschap, trekt deze lente naar het Europese vasteland en Scandinavië met zijn alom geprezen stand-up show Brain Dump. Op donderdag 25 mei staat hij voor het eerst in België, in het Zuiderpershuis in Antwerpen. De ticketverkoop start nu.

Ross startte zijn carrière in comedy 25 jaar geleden, toen hij werd binnengesmokkeld in zijn lokale comedy club om daar op amper 15-jarige leeftijd op te treden. In de loop van zijn uitgebreide carrière, heeft hij al 15 uitverkochte tournees gedaan in Groot-Brittannië, heeft hij 9 goedverkochte DVD’s uitgebracht, won hij een Barry – de prijs voor de beste show op Melbourne International Comedy Festival – en een Time Out Award voor beste stand-up show. Hij was ook te zien in verschillende primetime tv-programma’s zoals The Graham Norton Show, Have I Got News For You, Top Gear, Room 101 en QI. Bovendien was hij nummer 10 in de ‘World’s 100 Greatest Stand-Ups’-poll van Channel 4 Television.

Ross Noble is mogelijk de meest succesvolle cult-comedian van deze tijd, met een loyale fanbase, waaronder meer dan een miljoen volgers op zijn verschillende sociale mediakanalen en dat aantal groeit jaarlijks. De multigetalenteerde comedian heeft weer een hoop hilarische hersenspinsels klaarzitten, die hij dan ook graag tot bij het publiek brengt in zijn laatste show Brain Dump. Hij staat bekend voor zijn supersnelle stijl waarin hij de gekste ideeën de vrije loop laat en zijn ongelooflijk fantasierijke verhalen, waardoor zijn shows niet te missen zijn!

“The supreme master of spontaneous stand-up and true king of surreal flights of fantasy”
Time Out - London

“His show is just the sort of warm, cheekily risqué stuff to put a spring back in your step”
★★★★
Metro - UK

“It takes skill to weave it all together as Noble does and his mastery of timing, language and narrative is no random trick”
★★★★
The Sunday Morning Herald - Melbourne, Australia

Timings
20u00: start
20u50: pauze
21u10: deel II
22u20: einde

Praktisch
Ross Noble - Brain Dump
Zuiderpershuis Antwerpen - donderdag 25/05/2017
Tickets beschikbaar op www.livecomedy.be 
Prijs: 26 EUR (inclusief fees)

Contact
Voor meer info of interviewaanvragen, neem contact op met Ann Verlinden op ann@livecomedy.be of +32 478 08 08 61

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be