Britse Comedy held Sean Lock voor het eerst in Vlaanderen

Op 23 januari in Antwerpen. Ticketverkoop is gestart

Sean Lock, ook wel een van de meest originele en creatieve, komische geest uit Engeland genoemd, komt met zijn nieuwste stand-up comedyshow Sean Lock – Live voor het eerst naar België. Op vrijdag 23 januari 2015 maakt de Britse komiek zijn opwachting in Antwerpen. 

Vijftien jaar geleden maakte Lock zijn debuut als support act voor comedians Rob Newman en David Baddiel. Dit was voor de toen nog vrij onervaren komiek een groots begin, want Lock mocht zijn talent laten zien in Engelands trots: de Wembley Arena.  Newman en Baddiel waren lovend en het duurde niet lang voordat het Britse publiek de veelzijdigheid van Lock ontdekte.

Multitalent
De met Britse Comedy Award bekroonde komiek toont keer op keer in zijn eigen shows op de BBC en in populaire televisieformats als Live at the Apollo en 8 Out of 10 Cats waar hij geregeld te gast is, zijn onderscheidende en unieke stijl. Ook is de getalenteerde Engelsman al jaren het schrijvend succes achter scripts van vele andere comedians en geprezen sitcoms als 15 Storeys High. 

Toch is het podium de plek waar de comedian het beste tot zijn recht komt. Een avondje comedy met Sean Lock staat garant voor een flinke portie slapsticks en vermakelijke anekdotes over alledaagse, hilarische situaties. Met zijn soms hyperactieve en surrealistische voorstellingen van personages zet hij zijn act op humoristische en tegelijkertijd verbazingwekkende wijze overtuigend neer.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be