Cabaretduo Grof Geschud morgen in première in Antwerpen

Cabaretduo Grof Geschud morgen in première in Antwerpen

Tweemaal in Arenberg met debuutvoorstelling 'Lijmen'

Morgen gaat het getalenteerde cabaretduo Grof Geschud, bestaande uit Lander Severins en Myrthe van Velden in première. Twee keer vullen ze de gezelligste zaal van Arenberg in Antwerpen. In december gaat de voorstelling ook in Nederland in première. Het hele seizoen touren ze langs kleine en grote zalen in Vlaanderen en Nederland.

Lander Severins, bekend van 'Voor de leeuwen' en stemacteur van Simba in 'The Lion King', is geen vreemde naam in Arenberg. Ook zijn solovoorstelling 'Maanlander' speelde twee keer in Arenberg. Uiterst lovende commentaren waren nadien te horen. Maar nu is het tijd om het als duo te proberen.

'Lijmen' is een voorstelling over de zoektocht naar liefde. Over het onvermogen om vast te houden en de angst om los te laten. Tijdens de avant-première in Zoersel is al gebleken dat ook dit diepgaande onderwerp kan leiden tot de meest hilarische stukken cabaret. Geregisseerd door Raf Walschaerts en Minou Bosua, en uitgebreid getest in talloze huiskamers, is de voorstelling nu klaar om de harten van de Lage Landen te veroveren.

Voor persaanvragen, contacteer Bert op +32499410984.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

LiveComedy.be
Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent