Cabaretière en zangeres Claudia de Breij eindelijk opnieuw in België

Op 31 januari in Arenberg Antwerpen met #NU

Op 31 januari 2020 komt niemand minder dan Claudia de Breij naar Arenberg Antwerpen. Ze brengt haar voorstelling #NU. Voor het eerst in lange tijd brengt ze een voorstelling in België. In Nederland is de voorstelling zo goed als uitverkocht. Tickets voor de voorstelling in Antwerpen zijn meteen te koop via www.livecomedy.be. Voor meer info en persaanvragen, contacteer Bert via bert@livecomedy.be of op +32499410984.

Claudia de Breij is een Nederlandse cabaretière, zangeres, presentatrice en schrijfster uit Utrecht. Met haar nieuwe voorstelling #NU tourt ze momenteel langsheen uitverkochte zalen in heel Nederland. Daar werd de voorstelling al bekroond met vijf sterren door onder andere NRC Handelsblad en Telegraaf. Momenteel staat nog maar één voorstelling gepland in België, op 31 januari 2020. Tickets zijn meteen te koop, dus snel zijn is de boodschap.

In #NU vraagt Claudia wat je moet doen als de oorlog komt. Moet je dan schuilen? Of moet je er iets aan doen? Ga je de golven van de geschiedenis te lijf zoals Willem van Oranje, zoals Mahatma Ghandi of toch zoals Piet van de lokale fanfare uit het dorp van haar jeugd? En wanneer? Dat weet ze wél: NU. Zoals vanouds belooft ook #NU opnieuw een hilarische en tegelijk gevoelige voorstelling te worden. Ze laat een sterke muzikale invulling, scherpe politieke meningen en krachtige relativeringen los op haar publiek.

Claudia de Breij staat al meer dan 20 jaar op het podium. Ze debuteerde ooit op het Leids Cabaretfestival. Haar eerste volwaardige programma De Wilde Frisheid bracht ze in 2002. #NU is al haar negende voorstelling. Naast cabaretière en conferencier is ze ook schrijfster, presentatrice op TV en radio, en schrijfster van columns en boeken.

Ze werd beroemd in Vlaanderen en Nederland met het lied "Mag ik dan bij jou", het openingslied uit Hete Vrede uit 2009. De single haalde platina, en stond wekenlang in de hitlijsten, onder andere door een cover van Jeroen van der Boom en een duet met Paul de Leeuw.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be