Comedian Ed Gamble komt naar Antwerpen op eerste Europese tour

Te zien in Zuiderpershuis op 14 maart

Brits comedian, acteur, auteur en podcaster Ed Gamble begint binnenkort aan zijn eerste tour door Europa ooit. De 33-jarige Gamble heeft met zijn show Blizzard doorheen het Verenigd Koninkrijk getourd op een tournee die wegens succes twee keer verlengd werd; op 14 maart is Antwerpen aan de beurt. Tickets voor zijn show in Zuiderpershuis zijn nu te koop. Voor meer informatie en persaanvragen, contacteer Bert via bert@livecomedy.be of op +32499410984.

Ed Gamble, een comedian geboren en getogen in Londen, heeft er net een uitverkochte en tweemaal verlengde UK tour opzitten van zijn voorstelling Blizzard. Hij is de meest recente winnaar van Taskmaster (UKTV/Channel 4), een graag geziene gast bij Mock the Week (BBC Two) en co-host van de succesvolle podcast Off Menu met James Acaster. In maart tourt hij in Europa voor 11 shows in België, Nederland, Scandinavië, Ierland en Griekenland.

Ed Gamble is co-host van de zondagochtendshow op Radio X en heeft net zijn eerste comedyspecial op Amazon Prime Video gekregen. Daarnaast was hij op televisie ook te zien in Live at the Apollo (BBC Two), The Royal Variety Performance (ITV1), The Russell Howard Hour (Sky One), Live at the Comedy Store (Comedy Central) en Conan (TBS). Verder had hij gastoptredens in Hypothetical (Dave), The Apprentice: You’re Fired (BBC Two), I’ll Get This (BBC Two), Richard Osman’s House of Games (BBC Two), Jon Richardson’s Ultimate Warrior (Dave), Insert Name Here (BBC Two) en Roast Battle UK (Comedy Central).

Ed werd voor het eerst opgemerkt door zijn rol als Georgie Carlton in twee seizoenen van Almost Royal (BBC America/E4/Netflix) en als co-auteur van het vierde seizoen van Greg Davies' sitcom Man Down (Channel 4), waarin hij ook in twee afleveringen een rol speelde.

Zijn comedy bestaat vooral uit observationele humor, waarin hij de draak steekt met zichzelf en zijn diabetes, waarvan hij de diagnoze kreeg als tiener.

Tickets voor zijn show in Zuiderpershuis Antwerpen op 14 maart zijn beschikbaar via LiveComedy.be.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be