Comedian Gabriel 'Fluffy' Iglesias keert terug naar Antwerpen in 2020

Iglesias brengt nieuwe 'Beyond the Fluffy World Tour' naar Lotto Arena

Mexicaans-Amerikaans comedian Gabriel Iglesias keert terug naar de Antwerpse Lotto Arena in 2020. De geliefde grappenmaker, die zichzelf "Fluffy" noemt als hij verwijst naar zijn overgewicht, brengt zijn nieuwste wereldtournee 'Beyond the Fluffy' naar België. Momenteel tourt hij langs uitverkochte zalen in de Verenigde Staten en speelt hij de hoofdrol in zijn eigen Netflix-serie Mr. Iglesias. Zijn terugkeer naar België op 4 juni 2020 kondigt zijn eerste voorstelling in ons land aan in drie jaar tijd. Tickets voor de show in Antwerpen gaan in verkoop op 1 november. Voor meer informatie en persaanvragen, contacteer Bert via bert@livecomedy.be of op +32499410984.

Gabriel Iglesias is de jongste van zes kinderen en groeide op bij een alleenstaande moeder in Long Beach, Californië. Tijdens zijn kindertijd ontwikkelde hij zijn sterk gevoel voor humor, opdat hij kon omgaan met de obstakels in zijn leven. In 1997 begon hij zijn komisch talent los te laten op elk publiek dat wou luisteren, inclusief bikerbars en goedkope wegrestaurants. Iglesias' stand-up comedy bestaat uit een mix van verhalen, parodieën, personages en geluidseffecten, die zijn persoonlijke ervaring tot leven brengen. Zijn unieke en geanimeerde stijl hebben hem fans van alle leeftijden opgeleverd.

Iglesias is één van de meest succesrijke Amerikaanse stand-up comedians. Hij treedt op in uitverkochte concertzalen overal ter wereld, hij is één van de meest bekeken comedians op YouTube met meer dan 412 miljoen views en hij heeft ruim 15 miljoen fans op sociale media. In 2018 werd hij door The Hollywood Reporter tot de "Top 40 Comedy Players" gerekend, naast comedy giganten als Jerry Seinfeld, Chris Rock en Lorne Michaels. Iglesias is ook één van de weinigen die erin slaagde met comedy Madison Square Garden in New York, Staples Center in Los Angeles en het Sydney Opera House in Australië uit te verkopen. Momenteel tourt Gabriel met zijn wereldtournee Beyond the Fluffy.

Belgium loves Fluffy
In 2020 zal Iglesias voor de vijfde keer optreden in België, en voor het eerst sinds 2017. Hij verkocht al Arenberg Antwerpen, de Koningin Elisabethzaal en tweemaal de Lotto Arena uit. Fluffy houdt van België en België houdt van Fluffy.

Netflix
Iglesias is de ster en uitvoerend producent van Mr. Iglesias, een Netflix original comedy serie. Gabriel speelt een goedaardige leraar op een middelbare school, waar hij zelf ooit les volgde. Hij geeft les aan getalenteerde buitenbeentjes, om hen te redden uit de handen van een gemene adjunctdirecteur, die hen maar wat graag van school zou sturen, maar ook om hen te helpen hun potentieel volledig te laten ontplooien. In 2020 verschijnt een nieuw seizoen met 12 afleveringen op Netlfix.

Naast zijn comedyserie, heeft Iglesias ook een deal met Netflix om zijn volgende twee stand-up comedy specials op Netflix te brengen. De eerste, getiteld One Show Fits All, werd gefilmd voor een vol Toyota Center in Houston en was voor het eerst te zien in januari 2019. Zijn derde special voor Netflix zal in de loop van 2020 opgenomen worden. Deze specials zijn een opvolger van de zeer succesvolle special uit 2016, I'm Sorry For What I Said When I Was Hungry.

Zwaargewicht
Iglesias was ook te zien in de bioscoopfilms Magic Mike, Magic Mike XXL en A Haunted House 2, en sprak stemmetjes in voor Ugly Dolls en Coco. Verder had hij al een gastrol in sitcom Modern Family op ABC. Daarnaast werden ook zijn vorige comedy specials uitgezonden op televisie. Iglesias kan gerust een zwaargewicht in de entertainment industrie genoemd worden.

Gabriel Iglesias keert terug naar België op 4 juni, met 'Beyond the Fluffy', in Lotto Arena Antwerpen. Tickets zijn te koop vanaf 1 november via LiveComedy.be.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be