Comedian Jack Dee treedt op in Antwerpen in 2023

Comedian Jack Dee treedt op in Antwerpen in 2023

Met zijn nieuwe show Off The Telly

De Engelse comedian Jack Dee komt naar België met zijn nieuwe show 'Off The Telly'. Op dinsdag 16 mei 2023 staat hij op het podium in Stadsschouwburg Antwerpen. De ticketverkoop start maandag 24 oktober om 10 uur via LiveComedy.be.

De comedian staat bekend voor zijn sarcastische en droge humor. In zijn nieuwe stand-uptour 'Off The Telly' trakteert Jack Dee iedereen op een avondje entertainment (eten en drinken niet inbegrepen).

“In deze moeilijke en onzekere tijden hebben mensen hoop nodig. Een zonnestraal om hun dag op te fleuren. En dat is helemaal iets voor mij", zegt Jack.

Jack is de ster van tv-sitcoms Bad Move, Lead Balloon en Josh en presenteert ook de legendarische Radio 4-show I'm Sorry I Haven't A Clue. Hij presenteert ook Jack Dee's Helpdesk op BBC Two, Channel 4's The Jack Dee Show, ITV's Jack Dee's Saturday Night, BBC's Jack Dee's Happy Hour en Jack Dee Live at the Apollo, die in 2006 genomineerd werd voor een BAFTA.

Jack Dee komt op 16 mei 2023 naar Stadsschouwburg Antwerpen. De ticketverkoop start maandag 24 oktober om 10 uur via LiveComedy.be.

Jack Dee  © Aemen Sukkar
Jack Dee © Aemen Sukkar
Story image

*****

NIET VOOR PUBLICATIE
​Voor meer informatie en persaanvragen, contacteer Kelly Deceuninck via [email protected] of 0478 72 49 55.

*****

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

LiveComedy.be
Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent