Comedian T.J. Miller komt in mei naar Antwerpen

Comedian T.J. Miller komt in mei naar Antwerpen

Met zijn nieuwe show 'The Gentle Giant Tour'

T.J. Miller maakt na enkele jaren zijn langverwachte stop in België. De acteur en comedian zal optreden in Zuiderpershuis Antwerpen op 31 mei 2023. Miller is bekend bij het grote publiek door zijn grote rollen in 'Silicon Valley' en 'Deadpool'. Daarnaast drukt hij ook zijn stempel als stemacteur in 'How to Train Your Dragon', 'The Emoji Movie' en 'Big Hero 6'. Tickets voor zijn show in Antwerpen zijn te koop vanaf maandag 13 februari om 11 uur via LiveComedy.be.

T.J. Miller is een van de meest gevraagde komieken ter wereld. Al meer dan 15 jaar brengt hij mensen aan het lachen en op 31 mei staat hij voor het eerst op een podium in België. Hij wordt gedreven door de belangeloze missie dat het leven tragisch is en wil hiervoor een kortstondig escapisme aanbieden door middel van komedie.

Wereldwijd is Miller bekend geworden door zijn rol als Erlich Bachman in de eerste vier seizoenen van 'Silicon Valley'. Hij vertolkte ook de rol van Weasel, de beste vriend van 'Deadpool' in de gelijknamige filmreeks. Zijn stem kan herkend worden uit animatiefilms als 'How to Train Your Dragon', 'Big Hero 6' en 'Ice Age: A Mammoth Christmas'.

Eindelijk komt de bekende comedian naar België! In 2020 kon zijn tour helaas niet doorgaan door het ondertussen welbekende virus. De voorstelling werd verplaatst naar 2022, maar ook dan moest Miller met spijt in zijn hart annuleren. Maar op 31 mei 2023 brengt T.J. Miller zijn 'The Gentle Giant Tour' naar Zuiderpershuis Antwerpen.

Tickets voor zijn stand-up voorstelling zijn te koop vanaf maandag 13 februari om 11 uur via LiveComedy.be.

T.J. Miller
T.J. Miller

*****

NIET VOOR PUBLICATIE
​Voor meer informatie en persaanvragen, contacteer Kelly Deceuninck via [email protected] of 0478 72 49 55.

*****

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

LiveComedy.be
Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent