Comedy en veel meer tijdens de Gentse Feesten

In de Vooruit en de Capitole

Het is ondertussen een traditie geworden: tijdens de Gentse Feesten haalt Live Comedy een hoop comedytoppers naar de Arteveldestad. En dit jaar zorgen we niet enkel voor comedy, maar heel wat meer.

De muzikale voorleesvoorstelling van Wouter Deprez, het reisverhaal van Michael Van Peel, het afscheid van An Nelissen, de podcast van Xander De Rycke, de wetenschappelijke comedyvoorstelling van Lieven Scheire, de line-ups van Jeroen Leenders, de one-woman-show van Els de Schepper en de nostalgische tv-show De 3 Wijzen live on stage.

Tickets zijn te verkrijgen via www.livecomedy.be. De artiesten maken zich graag vrij voor (telefonische) interviews. Aanvragen via: ann@livecomedy.be of 0478-08 08 61

Wouter Deprez – Bloemen, Bijen & Borstbollen: Wouter Deprez brengt zijn muzikale en komische voorleesvoorstelling 'Bloemen, Bijen & Borstbollen' over de ziekte die zijn vrouw en zijn hele familie trof nog maar 3 keer, waarvan 2 keer tijdens de Gentse Feesten.
14 & 15 juli – Capitole – Tickets: 23 EUR

Michael Van Peel – Van Peel Tot Evenaar: In 'Van Peel Tot Evenaar' vertelt Michael Van Peel over zijn reisverhaal over zijn Vespa-tocht van Antwerpen naar Dakar. Een vrolijke dia-avond gelardeerd met toogfilosofie en tegelwijsheden.
15 juli – Vooruit – Tickets: 14 EUR

An Nelissen – De Gelukmonoloog: An Nelissen stopt ermee! Na een uitverkochte Gentse show eerder dit jaar besloot ze op gepaste wijze afscheid te nemen van haar Gentse publiek, en is er dan een gepaster moment dan tijdens de Feesten?
16 juli – Vooruit – Tickets: 22 EUR

Xander De Rycke – Podcast Mosselen om Half Twee: De try-out van zijn nieuwe ‘Houdt het voor bekeken’-voorstelling tijdens de Gentse Feesten is al enige tijd uitverkocht, maar de fans kunnen hem toch nog aan het werk zien, want hij gaat opnieuw live podcasten samen met Jelle De Beule en Jonas Geirnaert. Na de pauze belooft hij iets unieks te doen dat het internet niet zal halen. Eén van die 'je moest er maar bij zijn'-shows. 
18 juli – Vooruit – Tickets: 13 EUR

Lieven Scheire - De Wonderlijke Wereld van Lieven Scheire: De speciale relativiteit van Einstein: Lieven Scheire brengt voor het eerst én laatst zijn wetenschappelijke comedyvoorstelling, waarin hij de speciale relativiteit van Einstein uitlegt aan zijn publiek en dat dan ook nog eens op komische wijze zal doen. Na drie uitverkochte voorstellingen kwam er een vierde voorstelling bij op zaterdag 22 juli om 15u.
19 - 20 - 22 juli – Vooruit – Tickets: 23 EUR

Jeroen Leenders & Friends Jeroen Leenders is dit jaar twee keer te zien in de Vooruit en hij brengt enkele van zijn grappige vrienden mee. Leenders, ancien en comedian pur sang, nodigt voor de Gentse locals Sander VDV & Edouard De Prez uit op 20 juli en comedytalenten Jens Dendoncker & Jasper Posson op 23 juli voor een hilarische line-up-show.
20 juli & 23 juli – Vooruit – Tickets: 12 EUR

Els de Schepper – Red Mij!: De bestverkopende Vlaamse comedymadam Els de Schepper gaat na een uitverkochte toer van meer dan 50 shows voor een heerlijk Gents bisnummer van haar onewomanshow 'Red Mij!'.
22 juli – Capitole – Tickets: vanaf 28 EUR

Pieter Verelst - Try-out: Mijn broer en ik: In Mijn broer en ik laat de recentste winnaar van het Nederlandse Camerettenfestival, Pieter Verelst, een spervuur van verhalen uit zijn absurde universum op je los. Voor je het weet ben je aan zijn lippen gekluisterd terwijl hij immens beeldend vertelt over een boer en een mol, zijn jeugd in de “Anale driehoek” en … zijn broer. Een jong cabarettalent om niet te missen.
22 juli – Vooruit – Tickets: 12 EUR

De 3 Wijzen: De 3 Wijzen, ondertussen eerder De 3 Grijzen, presenteren je een live versie van het hilarische BRT-programma van de jaren ’90. Jacques Vermeire, Walter Grootaers, Gerty Christoffels & Kurt Van Eeghem zorgen voor een heerlijke portie nostalgie!
23 juli – Vooruit – Tickets: 26 EUR

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be