Comedy in 't Schaliken in 16-17

5 voorstellingen vandaag in verkoop

Afgelopen theaterseizoen brachten we Herentals herhaaldelijk aan het lachen met onder andere Gili, Jan Jaap van der Wal en Han Solo. Ook dit seizoen brengen we weer enkele topnamen naar 't Schaliken. 

Els De Schepper, De 3 Wijzen, Henk Rijckaert, Javier Guzman en William Boeva komen het beste van zichzelf geven. De online ticketverkoop is vandaag van start gegaan. Tickets kunnen besteld worden via www.livecomedy.be of www.schaliken.be.

Voor interviewaanvragen of volledige persteksten, contacteer Ann Verlinden op ann@livecomedy.be of 0478-08 08 61.

Alle shows op een rijtje:

Els De Schepper, de grande dame van het Vlaamse cabaret, heeft een nieuwe show met de welklinkende naam Red mij. In deze show brengt ze jou de waarheid en niks dan de waarheid, zonder franjes, toeters en bellen.
Zaterdag 29/10/2016 om 20u00

Jacques Vermeire, Walter Grootaers, Gerty Christoffels & Kurt Van Eeghem zijn terug! De 3 Wijzen, ondertussen eerder De 3 Grijzen, komen weer samen voor een live versie van het hilarische BRT-programma van de jaren ’90.
Woensdag 16/11/2016 om 20u00

Henk Rijckaert is een gevestigde waarde in onze comedywereld en één van het lands zeldzame soundcomedians. Herkenbaar, grappig en een tikje chaotisch. En nu op tournee met een volledig nieuw gebricoleerde show!
Zaterdag 25/02/2017 om 20u00

In Ga-Bie-Jer laat Javier Guzman zien dat hij eigenlijk beleefd en goed gemanierd is. Dat in een tijd van spanningen en angst, hij juist de koelte weet te bewaren. Dat hij nou eindelijk VERDOMME EEN KEER RUSTIG BLIJFT.
Donderdag 27/04/2017 om 20u00

Na zijn eerste succesvoorstelling Megalomaan, was het leven van William Boeva één grote rollercoaster. Die spannende rush was misschien het beste dat hem ooit is overkomen, maar hij zat niet echt aan het stuur. Tijd om de knop in zijn hoofd om te draaien, de boel te resetten en opnieuw op te starten. Nog sneller, nog scherper én nog verrassender.
Zaterdag 27/05/2017 om 20u00

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be