Comedykalender Gent vol toppers

met o.a. Hugo Matthysen, Sven de Leijer, Wouter Deprez en vele anderen

Er staat dit voorjaar opnieuw heel wat grappigs op de kalender van Gentse theaters. Wij zouden Live Comedy niet zijn, als we dat niet even voor jullie in een handig overzichtje goten. Bij interesse in interviews, perskaarten of andere aanvragen: aarzel niet contact op te nemen.

Kamal Kharmach op 8 maart in Minard Gent (UITVERKOCHT)
Al maanden hopeloos uitverkocht, maar op 8 maart komt Kamal eindelijk nog eens langs in Gent. Na zijn passage vorig jaar op de Gentse Feesten mag het duidelijk zijn: Gent is gek van Kamal. En dat gevoel is gelukkig wederzijds! Het belooft een hilarische avond te worden vol herkenbaar topmateriaal.

Pieter Verelst op 24 maart in Minard Gent (UITVERKOCHT)
De Standaard kroonde Pieter Verelst onlangs tot de toekomst van het Vlaamse cabaret (en 5 sterren). Vergelijkingen met Wim Helsen en Hans Teeuwen zijn nooit veraf. Hij trakteert voor het allereerst het Gentse publiek op zijn unieke absurde gevoel van humor.

Michael Van Peel op 30 maart in Capitole Gent
Met zijn 'Vijgen Na Pasen'-tourneeluik brengt Michael Van Peel zijn allerlaatste conference van het jaar op vrijdag 30 mei naar Capitole Gent. Hij heeft uiteraard ook de afgelopen weken de vinger aan de pols gehouden van de actualiteit, en het belooft dan ook een geweldige afsluiter te worden van zijn tournee. Tickets: €21,00.

Gili op 7 april in Vooruit Gent
Met een best-off show getiteld 'Charlatan', kan het niet anders dat de Vlaamse mentalist Gili ook Gent aan doet. Op 7 april tovert hij weg wie je wil in de theaterzaal van Vooruit. Hij voorspelt ook een bomvolle zaal, dus best tijdig bij zijn. Tickets: €19,00, verbijstering inclusief.

Sven De Leijer op 10 april in Vooruit Gent (LAATSTE TICKETS)
TV-gezicht Sven de Leijer kreeg eindelijk de volavondshow die hij ook verdiende. Met 'Content' bezorgt hij het publiek een pretentieloze, fijne avond. Incl. DJ-set vooraf! Laatste tickets: €20,00.

William Boeva op 11 april in Vooruit Gent
Met zijn nieuwste show 'Reset', bewees Boeva overtuigend meer te zijn dan de kleinste grappige comedian van Vlaanderen. Hij tourde er bovendien ook al Nederland mee rond en kreeg dankzij antipest-campagnes op Ketnet en zijn eigen YouTube-kanaal over gaming er sinds kort een enthousiaste jonge doelgroep bij. Tickets: €18,00.

Onbevreesd met o.a. Hugo Matthysen en Tine Embrechts op 14 april in Vooruit Gent
Als Hugo Matthysen een absurd theaterstuk bedenkt, dan kan je er van op aan dat het een hilarische avond wordt. Gooi dan nog Tine Embrechts en Karlijn Sileghem erbij, en je kan er zeker van zijn dat de Vooruit op zijn grondvesten zal daveren van het lachen. Succesherneming na de uitverkochte theaterzaal vorig jaar! Tickets: €29,50.

Verder ook nog op de planning: Wim Helsen op 2 en 3 mei voor een bomvolle Capitole en Wouter Deprez met een zevende (!) extra show in diezelfde voormalige cinema. De Gentse Feesten worden alvast gekleurd door Brigitte Kaandorp op 22 juli daar (laatste tickets). Hou zeker onze agenda in de gaten voor de volgende aankondigingen over de favoriete 10 dagen van verderf voor elke Gentenaar.

Voor persaanvragen, interviews of perskaarten:
neem gerust contact op met Azra - azra@livecomedy.be of 0476/420 121.

Get updates in your mailbox

By clicking "Subscribe" I confirm I have read and agree to the Privacy Policy.

About LiveComedy.be

LiveComedy.be promotes national and international comedy performances.

Here you will find an overview of our press releases, but you can also download all high-resolution photos.

Contact

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be