Comedypodcast Dungeons & Daddies dit jaar voor het eerst in België ​

Liveshow van populaire podcast in oktober naar Zuiderpershuis Antwerpen

Dungeons & Daddies, de award-winnende rollenspelpodcast, komt op 10 oktober 2024 naar Zuiderpershuis Antwerpen met ‘The Areas Tour (Daddy's Version)'. Al hun originele personages én Taylor Swift (niet echt Taylor Swift) zullen aanwezig zijn. Het is de eerste keer dat de groep in België komt optreden. Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 7 juni om 11 uur via LiveComedy.be.

Dungeons & Daddies is een Amerikaanse comedypodcast gebaseerd op het fantasie-rollenspel ‘Dungeons & Dragons’. Het spel wordt gespeeld door een groep spelers plus een spelleider die Dungeon Master (of in dit geval Daddy Master) genoemd wordt. Elke speler creëert een personage, tijdens het verhaal spelen de spelers de rol van hun personage. Dit doen ze aan de hand van een rollenspel of het beschrijven wat de intenties zijn van hun personage. De Dungeon Master is verantwoordelijk voor het beheren en maken van de fantasiewereld, het bedenken van uitdagingen en het reageren op de acties van de spelers.

De podcast is gehost door Freddie Wong als Glenn Close, Will Campos als Henry Oak, Matt Arnold als Darryl Wilson, Beth May als Ron Stampler, en Anthony Burch als de DM (Daddy Master). Zij spelen vier vaders uit onze wereld die in de ‘Forgotten Realms’ de zoektocht aangaan naar hun verloren zonen. De vier families worden gedwongen om door een wereld van fantasie en magie te vechten om hun dierbaren te redden. In seizoen twee volgen ze de tienerkleinkinderen van de vier vaders uit het eerste seizoen. Zij hebben de missie om de wereld te redden die hun grootouders hebben verknald.

In 2019 wonnen ze een award voor ‘New Improvised Production’ op de Audioverse Awards. Anthony Burch (de DM) won de award voor ‘Player Direction Of A New Production’. Het eerste seizoen eindigde in 2021 met 69 afleveringen, in 2022 volgde het tweede seizoen ‘Quest’. In mei van dit jaar ging het derde seizoen ‘The Peachyville Horror’ in première.

Dungeons & Daddies is een echte fan-favorite in de Dungeons & Dragons-wereld. Ze hebben meer dan een half miljoen maandelijkse luisteraars en waren zo al de nummer 1 D&D podcast op Spotify met 47,6k 5-sterren recensies op de app. Ze staan op nummer 1 in de game-podcast hitlijst in Noorwegen, en op de tweede plek in Amerika en Canada. Het blijft één van de populairste D&D podcasts van het moment. De groep komt op 10 oktober 2024 naar Zuiderpershuis Antwerpen en geeft zo de fans de kans om de wilde avonturen van de personages live mee te maken.

Dungeons & Daddies komt op 10 oktober 2024 naar Zuiderpershuis Antwerpen. Tickets zijn beschikbaar vanaf 7 juni om 11 uur via LiveComedy.be.

*****

ENKEL VOOR PERS, NIET VOOR PUBLICATIE:

Voor meer informatie en persaanvragen, contacteer Bert Bael via bert@livecomedy.be of +32499410984.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be