Coming up: comedy in Antwerpen

Mix talent van eigen bodem en internationale comedians

De komende weken staat er weer heel wat comedy gepland in Antwerpen. Hierbij geven we graag een kort overzicht van de komende shows. Twijfel niet om ons te contacteren voor meer informatie. Voor onze volledige Antwerpse kalender, surf naar: http://www.livecomedy.be/event-category/antwerpen/

Ardal O'Hanlon
De Ier Ardal O'Hanlon, bij ons best bekend als Dougal in Father Ted, staat op 24 februari in het Zuiderpershuis met zijn laatste zaalshow. Vorige internationale tournees doorheen de VS, Canada, Australië, het Verre Oosten en Europa konden overal op uitverkochte zalen rekenen. En ook zijn twee dvd’s belandden in de top tien van stand up dvd’s. 
Woensdag 24/2/2016 om 20u00 - Foyer Zuiderpershuis
Tickets: €18,00

Xander De Rycke - 10 jaar bezig. 2 uur grappig.
Xander De Rycke blikt samen met jou terug op de favoriete stukken uit ‘Uw Zoete 666’, ‘Mijn Zwarte Parade’ en ‘Zijn Derde Show’. Twee uur lang word je getrakteerd op de absolute toppers en natuurlijk ook hilarische bedenkingen en uitbreidingen. Binnenkort gaat Xander op tour met Alex Agnew, zijn coach toen hij in 2007 de Comedy Casino Cup won. Samen try-outen ze hun nieuwe show.
Zaterdag 27/2/2016 om 20u00 - Zuiderpershuis
Tickets: €17,00

Pieter Verelst - try out
Je herkent hem misschien als het populaire personage Thomas Van den Bossche uit Familie, maar naast acteur is Pieter Verelst ook cabaretier. Zo won hij zowel de juryprijs als de persoonlijkheidsprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival in 2014 met zijn veelzijdige show, inclusief piano- en contrabas spelen, jongleren met taal en zelfs beatboxen. 
Woensdag 2/03/2016 om 20u30 - Arenberg Kleine Zaal
Tickets: €10,00

Maz Jobrani - I’m Not A Terrorist, But I’ve Played One On TV
Iraans-Amerikaans acteur en comedian Maz Jobrani werd geboren in Iran, maar verhuisde op zijn zesde met zijn gezin naar de Verenigde Staten. Hoewel hij dus meer Amerikaan als Iraan is, wordt hij vaak behandeld als 'vreemde'. Zo wordt hij enkel gecast om terrorist of Midden Oosterse slechterik te spelen. Een brandend actuele show dus, waarin lacht met de vele vooroordelen waar hij mee te kampen heeft.
Woensdag 13/04/2016 om 20u15 - Arenberg
Tickets vanaf €29,50

De Grote Improvisatieshow
Ruben van der Meer en Tijl Beckand - gekend van het improvisatieprogramma De Lama’s - hebben geen anderhalf uur nodig om te vertellen dat de politieke corrupt is, de wereld in brand staat en de rijkdom oneerlijk verdeeld is. Bereid je voor op een avond waarop je je niet kan voorbereiden. De improvisatiegastheren van de avond brengen verrassende gasten en originele ideeën mee. Het enige wat jij moet doen, is lachen.
Vrijdag 15/04/2016 om 20u15 - Arenberg
Tickets vanaf €19,00

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be