Controversiële comedian Jim Jefferies komt naar België!

The Unusual Punishment Tour 6 januari in Lotto Arena Antwerpen

Australische stand-up comedian Jim Jefferies komt naar Lotto Arena Antwerpen op 6 januari met zijn ‘The Unusual Punishment Tour’. Jefferies is momenteel ongetwijfeld één van de meest gerespecteerde en populairste comedians wereldwijd en komt dat binnenkort in ons land nog eens bewijzen. De ticketverkoop start op vrijdag 29 september om 10u00.

Jim Jefferies entertaint zijn publiek over de hele wereld met zijn controversiële, uitdagende en provocerende humor. Hij heeft sterke politieke en ethische opvattingen en is niet bang om die te verwerken in zijn stand-upmateriaal. Getuige daarvan is ook zijn eigen laatavond talkshow, The Jim Jefferies Show op Comedy Central, waarin hij niets of niemand spaart. Maar Jefferies is niet enkel een luide, grove stem die bovendien nog eens graag vloekt. Hij is vooral een slimme kerel die niet alleen telkens weer de vinger op de wonde legt, maar tegelijkertijd ook creatieve oplossingen aanreikt. Weliswaar gehuld in zijn typische snedige humor.

The Unusual Punishment Tour is voor Jefferies al de achtste show waarmee hij wereldwijd tourt. Jefferies kwam bovendien nog maar één keer naar België, vorig jaar in Gent met zijn 'Freedumb' show. Dit is dus jouw unieke kans om een van de meest controversiële komieken van het moment aan het werk te zien op 6 januari in Lotto Arena Antwerpen!

Jim Jefferies
The Unusual Punishment Tour
Lotto Arena Antwerpen
6 januari 2018
64 / 50 / 40 / 28 euro (incl. fees)
Start ticketverkoop: 29 september

Laslo Notelé

marketing & communications, Live Comedy

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be