Daniel Sloss keert terug naar België voor de 6e keer

en speelt 'X' voor nog grotere zalen

De Schotse stand-up comedian Daniel Sloss komt voor de zesde keer naar België. Na zijn gigantisch succesrijke Netflix specials, keert hij terug met 'X' naar Antwerpen en Gent op 1 en 2 november, dit keer in veel grotere zalen dan bij zijn laatste passage. Voor meer informatie en persaanvragen, contacteer Azra: azra@livecomedy.be of +32476/420 121.

Het succes van Daniel Sloss kent geen grenzen. Zijn shows 'DARK' en 'Jigsaw' zijn twee van de meest beproken Netflix specials van de laatste maanden. Sloss heeft het over ingewikkelde relaties en zijn scherpe inzichten hebben ervoor gezorgd dat meer dan 10.000 relaties wereldwijd op de klippen liepen.

Nu keert hij terug met zijn zaalshow 'X', waarin hij materiaal brengt dat niet op Netflix te zien is. In zijn zesde achtereenvolgende jaar in België, zal hij optreden in Arenberg Antwerpen (1 november) en Theaterzaal Vooruit Gent (2 november). Beide zalen zijn dubbel zo groot als die op zijn laatste stops in België. In 2018 waren zijn shows in dezelfde steden zeer snel uitverkocht.

Daniel Sloss performde al 8 keer bij Conan, verkocht al zijn shows 11 jaar op een rij uit op het Edinburgh Festival, hij heeft al 4 soloshows in New York's off-Broadway op zijn conto staan, en zijn shows worden wereldwijd telkens lovend onthaald.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be