Dara Ó Briain komt in juni 2022 naar België

Met zijn gloednieuwe show ‘So… Where Were We?’

De Ierse comedian Dara Ó Briain keert in 2022 voor de derde keer terug naar België. Eén van de favoriete stand-up comedians en televisiepresentatoren van het Verenigd Koninkrijk en Ierland zal niet één, maar twee keer in ons land halt houden om zijn gloednieuwe show So… Where Were We? te spelen. In Koninklijk Circus Brussel op 6 juni 2022 en in Stadsschouwburg Antwerpen op 7 juni 2022. Tickets gaan maandag 7 maart om 11u in verkoop via livecomedy.be.

Dara Ó Briain keert in juni voor de derde keer terug naar België. Zijn twee vorige uitverkochte voorstellingen Crowd Tickler en Voice of Reason waren meesterwerkjes op zich, dus het Belgische publiek kan zich opnieuw voorbereiden op een avond vol briljante comedy. Je kunt gerust zeggen dat de snel pratende performer, met geweldige storytelling, er enorm naar uitkijkt om opnieuw te touren. Geen enkele voorstelling is hetzelfde, want Dara houdt ervan om te improviseren op het podium.

Dara is vooral bekend als presentator van Mock The Week, Blockbusters, Robot Wars, Three Men in a Boat en de documentaire Dara Ó Briain Meets Stephen Hawking, allemaal op BBC Television. Anderen kennen hem misschien nog van zijn recente passage met Lieven Scheire en anderen in de Nerdland-podcast. 

Het touren is Dara niet onbekend, aangezien hij al over de hele wereld gespeeld heeft. Van Moskou tot Sydney, Reykjavik tot Malta. Zijn vorige show heeft hij 180 keer opgevoerd in twee jaar tijd, maar tegen maart 2020 was hij toe aan een pauze. Hij is nu terug op tournee en hij zal nooit meer stoppen. Want wie weet breekt er anders opnieuw een wereldwijde pandemie uit.

Dara Ó Briain is op 6 juni te zien in Koninklijk Circus Brussel en op 7 juni in Stadsschouwburg Antwerpen. Tickets gaan op 7 maart om 11u in verkoop via www.livecomedy.be.

Dara Ó Briain | Brussel
Dara Ó Briain | Brussel
Dara Ó Briain | Antwerpen
Dara Ó Briain | Antwerpen

------

ENKEL VOOR PERS, NIET VOOR PUBLICATIE:

Voor meer informatie en interviewaanvragen, contacteer Kelly Deceuninck via kelly@livecomedy.be or +32478724955.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be