De Frivole Framboos met 'Delicatissimo' in NTGent

De Frivole Framboos met 'Delicatissimo' in NTGent

Zondag 17 april 2016

Met de voorstelling ‘Delicatissimo’ gidsen Peter Hens en Bart Van Caenegem, samen De Frivole Framboos, u ‘con brio’ doorheen de muzikale jungle. Twee topmusici die hun talent ten dienste stellen van een uitgebreid pallet aan muziekstijlen en fijne aanstekelijke humor. Ommuziék te lachen.

Peter Hens en Bart Van Caenegem, grootmeesters in muziekvermengerij, verrassen jong en oud met Musico-Humorologische onthullingen. De pratende cello en de alom geprezen mezzo-coloratuur-bariton-stem van Peter Hens worden aan de wondervleugel begeleid door toetsenfluisteraar Bart Van Caenegem. Op de hen typerende wijze worden composities uit hun context gelicht, muziekstijlen spelenderwijs omgedraaid, ritmes en melodieën omgetoverd tot nieuwe meesterwerken.

Na een succesvolle tournee in Frankrijk, begin 2014 bekroond met een residentie van 84 voorstellingen in het gerenomeerde Parijse theater Les Bouffes Parisiens, tourt De Frivole Framboos nu in Vlaanderen met een Nederlandstalige voorstelling.

Peter Hens stichtte ‘De Frivole Framboos’ in 1983 en oogstte succes in zowel Vlaanderen als Wallonië, in Frankrijk, Duitsland en Nederland. In juli 2001 voegt Bart Van Caenegem zich bij Peter Hens om samen het fantastische avontuur van De Frivole Framboos verder te zetten. 

De Frivole Framboos - Delicatissimo - 17 april 2016 - NTGent

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

LiveComedy.be
Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent