Dylan Moran komt naar België in maart 2023

Dylan Moran komt naar België in maart 2023

Met een nieuwe voorstelling 'We Got This'

Comedian Dylan Moran komt in maart 2023 naar Antwerpen en Brussel met zijn gloednieuwe show 'We Got This'. De BAFTA bekroonde comedian belooft dat zijn voorstelling een vreugdevolle rit zal zijn over de frustraties en absurditeit van het moderne leven. Te zien op 21 maart 2023 in Arenberg Antwerpen en op 22 maart 2023 in Koninklijk Circus Brussel. Tickets zijn nu te koop via LiveComedy.be.

Dylan Moran is een comedian, acteur en schrijver die op 24-jarige leeftijd de prestigieuze Perrier Comedy Award won op het Edinburgh Festival in 1996. Hij schreef en speelde mee in de Channel 4-hitserie Black Books, waarmee hij twee BAFTA-awards won. Hij speelde in films als Shaun of the Dead, Notting Hill en Run Fatboy Run. Recent ​ was hij te zien in de serie The Witcher: Blood Origin op Netflix en schreef hij de sitcom Stuck voor BBC.

In zijn nieuwe voorstelling kijkt hij naar het leven zoals het is en stelt hij belangrijke levensvragen zoals: waarom heb je net tien minuten naar een banaan zitten staren? Waarom doe je altijd zo'n soort dingen? Deze voorstelling is een must-see voor elke comedyfan.

Dylan Moran brengt zijn nieuwe show 'We Got This' op 21 maart 2023 in Arenberg Antwerpen en op 22 maart 2023 in Koninklijk Circus Brussel. Meer info en tickets op www.livecomedy.be.

Story image
©  Sinibaldi
© Sinibaldi

*****

NIET VOOR PUBLICATIE
​Voor meer informatie en persaanvragen, contacteer Kelly Deceuninck via [email protected] of 0478 72 49 55.

*****

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

LiveComedy.be
Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent