Dylan Moran toegevoegd aan comedylente van 2019

op 7 april in Cirque Royal Brussel en 10 april in Arenberg Antwerpen

Dylan Moran kondigt een nieuwe tournee aan, Dr. Cosmos, die hem langs 42 Britse zalen en een hele lijst van Europese landen brengt. Daarmee vervoegt hij het lijstje van andere Engelse grootheden (Dara O Briain, Sarah Millican) die in de lente van 2019 het Kanaal oversteken om hier te komen optreden. Met Morans meer dan succesvolle stops in 2013 en 2015 in het achterhoofd, zijn we overtuigd dat zijn Belgische fanbase dat bericht op veel enthousiasme zal onthalen! Op 7 april in Cirque Royal Brussel en 10 april in Arenberg Antwerpen. Tickets per direct verkrijgbaar via www.livecomedy.be 

Moran belooft opnieuw zijn unieke kijk op liefde, politiek en alledaagse miserie en absurditeit. Uiteraard geserveerd met de typisch poëtische insteek die een van de meest verfijnde comedians van zijn generatie zo typeert. Dylan, al ‘de Oscar Wilde van de comedy’ genoemd, belooft met zijn bekende droge en tegelijkertijd lyrische stijl een onmisbare en persoonlijke kijk op de wereld te brengen. Daarbij vermijdt hij steeds clichés en legt hij steevast de vinger op de wonde van onze eigen absurditeiten.

Dylan Moran is een comedian, acteur en schrijver die in 1996 als jongste winnaar ooit de Perrier Award mocht mee naar huis nemen tijdens het Fringefestival in Edinburgh. Daarna werd hij de co-auteur en ster van Blackbooks, dat uiteindelijk 2 BAFTA’s won. Andere memorabele rollen waren voor hem weggelegd in o.a. Nothing Hill, Calvary, Shaun of the Dead en Run Fatboy Run. Moran mocht de wereld al meermaals afreizen met zijn comedy, met zelfs shows tot in Kazakhstan, Oekraïne en de Verenigde Staten toe. Zijn laatste tournee, Off the Hook, kende maar liefst 149 speeldata, verspreid over de hele wereld. Op 7 april in Cirque Royal Brussel en 10 april in Arenberg Antwerpen.

7 april, Cirque Royal Brussel om 20:00h: €31,00 (incl. fees)
10 april, Arenberg Antwerp om 20:15h: €28,50 (incl. fees)
Voor meer info en/of persaanvragen, contacteer Azra: azra@livecomedy.be of 0476/420121

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be