Eddie Izzard komt met nieuwste comedywereldtournee ook naar België!

op 23 april in Stadsschouwburg Antwerpen en 24 april Cirque Royal Brussel

EDDIE IZZARD gaat opnieuw op een impressionante wereldwijde comedytournee en stelt binnenkort zijn spiksplinternieuwe tournee ‘WUNDERBAR’ voor aan fans over de hele planeet. Daarbij hoort uiteraard ook opnieuw een stop in België! Op 23 april in Stadsschouwburg Antwerpen en 24 april in Cirque Royal Brussels. Voor persaanvragen en/of interviews, contacteer Azra: azra@livecomedy.be

Vijf jaar na zijn laatste comedytournee met FORCE MAJEURE, die op zich al geschiedenis schreef door in 45 landen, 50 Amerikaanse staten én in 4 talen te worden gespeeld, wat het de meest uitgebreide comedyshow ooit maakte, keert EDDIE terug naar zijn roots. Met een compleet nieuwe show. In het verlengde van zijn unieke en surreële kijk op het leven, liefde en geschiedenis. Van zijn ‘theory of the universe’.

‘WUNDERBAR’ zag het levenslicht in La Nouvelle Seine, een drijvend theater op de Parijse Seine. Daar begon EDDIE aan de nieuwe show in het Frans te improviseren. Daarna stak hij er de grens mee over, en schreef hij in het Duitse Berlijn eraan verder. Na de afgelopen maanden in het Engels verder te polijsten, is EDDIE klaar om 'WUNDERBAR' met de wereld te delen. 

“It is getting close to the time when I have to go off for a while to have a political life. But before I do that, I want to keep giving audiences around the world the best stand-up comedy shows that I can – especially at a time of Brexit-hate and Trump-hate. My new show is about everything from humans over the last 100,000 years to talking dogs and animal superheroes. I am looking forward to coming to see everyone again.” - Eddie Izzard

EDDIE IZZARD is één van ‘s wereld meest gerespecteerde comedians. Hij verkocht werkelijk overal al zalen uit, van Shangai tot Mumbai, met bijvoorbeeld ook avonden in Madison Square Garden en The Hollywood Bowl. Zijn vorige shows in België dateren al van 2013 en 2016, toen hij met ‘FORCE MAJEUR’ o.a. Sportpaleis én Stadsschouwburg Antwerpen omver speelde.

‘WUNDERBAR’ is een heerlijke inkijk in de surreeële en fantastische wereld van EDDIE IZZARD

Deze show kan fel en fantasierijk taalgebruik bevatten. De show wordt opgevoerd in het Engels.

Op dinsdag 23 april in Stadsschouwburg Antwerpen en woensdag 24 april in Cirque Royal Brussel.
Tickets (€55,00 - €37,00) gaan onmiddelijk in verkoop, via www.livecomedy.be
Voor persaanvragen en/of interviews, contacteer: Azra at azra@livecomedy.be of 0476/420.121

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be