Een van de grootste Engelse comedynamen terug in België: Dara O Briain

met zijn nieuwe show 'Voice of Reason' op 22 mei in Antwerpen en 23 mei in Brussel

Dara O Briain is ongetwijfeld een van de meest herkenbare gezichten op de Britse televisie momenteel en bovendien ook een van de meest charismatische, inteliggente, snel pratende en gewoonweg grappige performers. Zijn nieuwe show 'Voice of Reason' begint in de tweede helft van 2018 aan een wereldwijde tournee, en België kan rekenen op niet één maar twéé stops! Op 22 mei in Stadsschouwburg Antwerpen en 23 mei in Cirque Royal Brussel. Tickets gaan in verkoop op woensdag 1 augustus om 11:00u. 

Dara O Briain kwam, zag, en overwon al alle harten tijdens zijn vorige passages in Antwerpen en Brussels ter ere van hen Live Comedy Festival in 2016. Die uitverkochte shows waren zijn eerste ontmoeting met het Belgische publiek, en je kan er vanop aan dat iedereen in de zaal werd getrakteerd op een avond uitmuntende comedy. O Briain is een echte ambachtsman en door zijn onuitputtelijke interactie met het publiek, is geen enkele show dezelfde.

Hij is oorspronkelijk Iers, maar zijn comedy bracht hem de afgelopen jaren werkelijk overal ter wereld: Australië, Scandinavië en Europa zijn maar enkele plekken waar hij zijn fans al live extreem hard heeft doen lachen. TV heeft bovendien ook amper nog geheimen voor de man, met de rol van host in o.a. Mock The Week, Star Gazing Live, Robot Wars en Go 8 Bit. Zijn roots kunnen trouwens getraceerd worden tot een impressionant diploma in theoretische natuurkunde, wat van onze eigen Vlaamse comedian-wetenschapper Lieven Scheire alvast een grote fan maakt.

Stadsschouwburg Antwerpen - 22 mei 2019
Cirque Royal Brussels - 23 mei 2019

Tickets voor €35,00 (incl. fees) zijn beschikbaar vanaf 1 augustus om 11:00u via
www.livecomedy.be

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be