Eind oktober première Els de Schepper Ziet Ze Vliegen

Laatste rechte lijn naar 15e show Els de Schepper ingezet

Vanaf eind oktober trekt Els de Schepper door Vlaanderen met haar gloednieuwe voorstelling. De vijftiende show van de cabaretière heet Els ziet ze vliegen en gaat in première op 29 oktober in de Arenbergschouwburg in Antwerpen. Deze maand speelt Els al een reeks try-outs met haar volledige decor. Alle data en tickets vind je op elsdeschepper.com en livecomedy.be.

De afgelopen maanden speelde Els de Schepper al een reeks teksttry-outs voor een select publiek, gaf ze masterclasses aan figuranten die meespelen in de voorstelling, werkte ze samen met scholen voor het ontwerpen en maken van decors en kostuums en schreef ze met Steve Willaert en de onlangs overleden Stefaan Fernande aan de muziek en uitgebreide soundtrack voor de nieuwe voorstelling. Els ziet ze vliegen wordt waarschijnlijk de meest complexe voorstelling die de grande dame van het Vlaamse cabaret al gemaakt heeft, maar de reacties van het kleine publiek dat al van de voorstelling kon genieten waren unaniem positief. Deze maand vallen alle puzzelstukken in elkaar en komt de nieuwe onewomanshow van de grond (pun intended).

Fanreizen Els de Schepper
In de nieuwe voorstelling mogen we een ware roadmovie op het theater verwachten, waarin de personages van Els en het publiek zich reppen naar de luchthaven voor een fanreis van Els de Schepper. In de absurdistische en fantasierijke voorstelling staat één vraag centraal: waar zijn de liefde en uitbundigheid gebleven?

De ervaring van het publiek begint al in de foyer, die zal omgetoverd worden tot een luchthaven met alles erop en eraan. Op die manier trekt Els iedereen al bij binnenkomst mee in haar wereld. De passagiers van deze turbulente en spannende vlucht kunnen gedurende een paar uur de realiteit volledig achter zich laten. Een ware massage van de lachspieren.

Deze maand nog doet Els enkele testvluchten in onder andere Zele, Mechelen en Herentals. Vanaf de première op 29 oktober in Antwerpen, doet ze ook nog Genk, Sint-Truiden, Gent en Oostende aan, om in april te eindigen in Aalst. Voor een volledig overzicht van de tour kan je terecht op elsdeschepper.com of livecomedy.be.

 

Affiche Els de Schepper Ziet Ze Vliegen
Affiche Els de Schepper Ziet Ze Vliegen

*****

Noot voor de pers, niet voor publicatie

Voor interviewaanvragen, contacteer Bert Bael via bert@livecomedy.be of op +32499410984.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be