Els de Schepper bestormt de Ultratop

Els de Schepper bestormt de Ultratop

Carnavalshit 'Kom uit de Kast' nieuw binnen op 17

Els de Schepper komt vandaag nieuw binnen op plaats 17 van de Vlaamse Ultratop met 'Kom uit de Kast', een nummer dat de comédienne schreef voor haar nieuwe comedyshow 'Red Mij!'. Toen de mensen van Radio 2 het hoorden tijdens een try-out van de show, vonden ze het zo aanstekelijk dat ze besloten Els te vragen om er een carnavalsversie van de maken. Ondertussen is het nummer verkrijgbaar op iTunes, waar het dus momenteel gegeerd goed is. 

Het nummer werd ook opgenomen op de CD van de voorstelling 'Red Mij!', die online te koop is via www.elsdeschepper.com. En er hoort ook een kleurige clip bij de spot, met een cameo voor menig bv.

Zaterdag ging de nieuwe show van Els de Schepper in première, met een 4,5 sterren-beoordeling en lovende commentaren van het publiek - klik hier om ze te lezen - tot gevolg! De cabaretière trekt nog tot eind mei door Vlaanderen. Er zijn al heel wat shows uitverkocht, maar in de steden zijn er nog ticketjes voor de grote zalen. De volledige speellijst vind je terug op www.elsdeschepper.com. 

Voor interviewaanvragen, contacteer Ann Verlinden van Live Comedy via [email protected] of 0478 08 08 61.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

LiveComedy.be
Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent