Els de Schepper blikvanger tijdens carnavalstoet met eigen praalwagen

Zaterdag 11 maart in Mortsel

Op zaterdag 11 maart is Els de Schepper te zien in de carnavalstoet in Mortsel met haar eigen, gepersonaliseerde praalwagen en ze zal er haar carnavalshit ‘Kom uit de kast’ live brengen. Carnavalsvereniging Karnamor uit Morstel nodigde de cabaretière uit en zorgde voor een prachtige, aangepaste wagen.

De stoet start om 14u00 en rijdt naar jaarlijkse gewoonte door het centrum van Mortsel. De wagen is helemaal in het thema van ‘Kom uit de kast’ en om 16u30 zal Els haar hit live zingen ter hoogte van de Eretribune, op het Stadsplein voor het stadhuis.

Op 11 november 2016 bracht Els de Schepper in samenwerking met Radio 2 het nummer ‘Kom uit de kast’ uit. Een carnavalslied met een duidelijke boodschap: durf jezelf te zijn! Die boodschap zette ze kracht bij met een bijpassende carnavaleske videoclip, waarin heel wat BV’s maar al te graag wilden figureren. Onder andere Radio 2-gezichten Luc Verschueren en Bart Verbeeck (aka Showbizz Bart), MNM-presentator Tom De Cock, Mister Gay Raf Van Puymbroeck, comedians Han Coucke & Erhan Demirci, Roos Van Acker, Maarten Cox & zangeres Lindsay en zongen uit volle borst mee. 

Ondertussen staat het nummer al 13 weken in de Vlaamse Top 50 en geraakte het daar tot in de top 5. Heel wat carnavalsverenigingen pikten het op voor hun festiviteiten en het lied is natuurlijk ook terug te vinden op de Radio 2 Carnavalcollectie CD. Het lied komt uit oorspronkelijk uit Els’ one woman show: “Red Mij!” waarmee ze momenteel door Vlaanderen toert. 

Carnavalsvereniging Karnamor uit Mortsel, die in maart 2016 zijn 2 x 11 jaar viert, werd geïnspireerd door het nummer en maakte een wagen in het thema van het lied. Els nam met veel enthousiasme de uitdaging om mee te doen aan de stoet aan, onder het motto “je moet alles eens geprobeerd hebben in je leven”.

PRAKTISCH
Carnavalstoet van Karnamor Mortsel
Vertrek om 14u00 aan Hangar Neerhoevelaan in Mortsel
Live optreden om 16u30 ter hoogte van de Eretribune, op het Stadsplein voor het stadhuis

Els de Schepper toert momenteel door Vlaanderen met haar show 'Red mij!'. Op vrijdag 17 maart houdt ze opnieuw halt in Stadsschouwburg Antwerpen, na de uitverkochte passage in december. Alle info & de speellijst is te vinden op www.elsdeschepper.com

Voor interviewaanvragen, contacteer Ann Verlinden - T: 09 220 99 45 - M: 0478 08 08 61 - ann@livecomedy.be

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be