Els de Schepper start crowdfunding om uit de miserie te raken

Samen met Steven Boers werkt ze aan feelgood boek 'Jij krijgt een pluim'

Ondanks de zware klappen die de cultuur- en andere sectoren hebben gekregen door de coronacrisis is cabaretière Els de Schepper niet bij de pakken blijven neerzitten. Geraakt door de solidariteit tijdens deze crisis werkt Els de Schepper, samen met Steven Boers, aan een grappig, diepzinnig - en ook een béétje absurd - feelgood cadeauboek met als titel: 'Jij krijgt een pluim'. Dit om iedereen die het moeilijk heeft een hart onder de riem te steken en op te vrolijken. Het boek is een ideaal geschenk om aan iemand te geven die een bijzondere betekenis voor je heeft of gewoon aan jezelf.

Jij krijgt een pluim
Het boek is geschikt voor iedereen met een speelse geest. Het staat vol met opgewekte diepzinnigheden, absurde doe-instructies, hartverwarmende uitdagingen en gratis glimlach opwekkende bonnen om uit te knippen. Even een dipje? De heilzame injectie grapjes en oprechte omarmingen in dit boek brengen je zo weer op de been. Of zoals Els zelf zegt: "Het is geestverruimender dan wiet, opwekkender dan cocaïne en een bad trip zit er écht niet in, tenzij u de bladzijden tot pétards oprolt en ze rookt."

Over de projectmakers ​
Els de Schepper
 is theatermaker, cabaretière, zangeres en schrijfster van humoristische boeken, songs en voorstellingen mét bijzonder veel diepgang. Doorheen de bulderlach in haar werk voel je het hartverwarmend begrip van de pijn die iedereen in het leven wel eens meemaakt.

Steven Boers is misschien wel het meest berucht als zanger Stef Bef van de cultband Katastroof, maar is daarnaast minstens even actief als kunstenaar, componist en auteur. Zijn hilarische maar ook poëtische blik op de wereld tovert steevast een glimlach op het gezicht van iedereen die hem en zijn werken ontmoet.

Crowdfunding
Om dit project in goede banen te leiden en de nodige fondsen te verzamelen is deze week
een crowdfunding gestart. Na amper een dag is er al 90% bereikt van het te verzamelen basisbedrag om het boek te kunnen financieren. Om het project volledig te kunnen finaliseren zijn bijkomende donaties zeker welkom.

Els de Schepper over de crowdfunding: “Met deze funding helpt u ons op weg uit een bijzonder benard jaar. En u krijgt er een buitengewoon creatieve verzameling vrolijkheden voor in de plaats die u, met al de mensen die u waardeert, kan delen. Het wordt iets tastbaars, een blijvende herinnering. ”

Meer informatie over de crowdfunding kan u vinden op https://www.voordekunst.nl/projecten/11563.

Video aankondiging 'Jij krijgt een pluim'

 

*** NIET VOOR PUBLICATIE ***
Voor interviewaanvragen, contacteer Tom Bertels via tom@livecomedy.be of op +32 475 66 55 49.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be