Els de Schepper vandaag in uitverkochte Stadsschouwburg

Extra show toegevoegd op 17 maart 2017

Vanavond staat Els de Schepper op het podium van een uitverkochte Stadsschouwburg in Antwerpen. Uitverkocht, dus hoog tijd om een extra datum te prikken in Antwerpen, zodat de mensen die naast dat ticketje grepen, toch nog een kans krijgen om de komische show 'Red Mij!' te zien in de Koekenstad. Op 17 maart staat Els dus terug in de Antwerpse theatertempel.

En ze is momenteel super hot! Na een uiterst geslaagde première in een uitverkochte Capitole in Gent, tuimelde Els vorige week de Vlaamse Ultratop binnen op 17 en deze week stijgt ze vlotjes door naar 11. Dit alles met het nummer 'Kom uit de Kast', een nummer dat de comédienne schreef voor haar nieuwe comedyshow 'Red Mij!'. Toen de mensen van Radio 2 het hoorden tijdens een try-out van de show, vonden ze het zo aanstekelijk dat ze besloten Els te vragen om er een carnavalsversie van de maken. Ondertussen is het nummer verkrijgbaar op iTunes, waar het dus momenteel gegeerd goed is. 

Het nummer werd ook opgenomen op de CD van de voorstelling 'Red Mij!', die online te koop is via www.elsdeschepper.com. En er hoort ook een kleurige clip bij de spot, met een cameo voor menig bv.

Op 19 november ging de nieuwe show in première, met een 4,5 sterren-beoordeling en lovende commentaren van het publiek - klik hier om ze te lezen - tot gevolg! De cabaretière trekt nog tot eind mei door Vlaanderen. 

Voor interviewaanvragen, contacteer Ann Verlinden van Live Comedy via ann@livecomedy.be of 0478 08 08 61.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be