Enige echte Kevin Hart komt naar ons land!

Op 30 januari 2016 - Lotto Arena Antwerpen

De comedian met tegenwoordig het hoogste rockstergehalte Kevin Hart, brengt op 31 januari eindelijk een bezoek aan België! Meer bepaalde de Lotto-Arena in Antwerpen. Ooit een getalenteerd schoenverkoper, en nu een nog meer begenadigd stand-up comedian (naast menig andere functieomschrijvingen). Hart is er helemaal klaar voor om zijn vaak persoonlijke en steeds hilarische on-point humor te showen in zijn nieuwste “What Now” tour. 

Hart lijkt het allemaal voor elkaar te hebben. 20 miljoen volgers op Instagram, Facebook of Twitter. Een indrukwekkende tourneegeschiedenis langs uitverkochte zalen. Een groeiende lijst van vermeldingen als acteur of producer in de 'comedy' categorie op IMDb (About Last Night, Along Came Polly, Think Like a Man Too, Real Husbands of Hollywood, ...) Een jaloersmakende carrière als host van enkele topevents, met als laatste hoogtepunt The Comedy Central Justin Bieber Roast (maar ook de MTV (Movie) Awards). En niet te vergeten: cameo's in menig classic videoclip, zoals de legendarische Lean Back by The Terror Squad feat. Fat Joe en Remy.

Onafhankelijk van het podium of de set, Hart staat erom gekend steeds de show te stelen. In zijn vorige comedyshows echter, had hij het ook luidop over de kleine en soms moeilijkere zaken des levens: zijn grootte (Grown Little Man), het huwelijk, kinderen en zijn scheiding (Laugh at My Pain). He explained it all...

Nu blijft er echter nog maar 1 vraag over: What Now?. Het antwoord is simpel volgens dit comedy-icoon: To Be Continued. Mis dus zeker zijn tussenstop in Antwerpen niet. Of laat je overtuigen in de volgende trailer. Spoiler alert: "The rain in this video makes him look tough as sh*t".

Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 4 september om 10u.

Voor meer info en tickets: www.livecomedy.be 
Voor perscontacten: Tom Bertels - 0475/66 55 49 - tom@livecomedy.be 

Get updates in your mailbox

By clicking "Subscribe" I confirm I have read and agree to the Privacy Policy.

About LiveComedy.be

LiveComedy.be promotes national and international comedy performances.

Here you will find an overview of our press releases, but you can also download all high-resolution photos.

Contact

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be