Enige echte Kevin Hart komt naar ons land!

Enige echte Kevin Hart komt naar ons land!

Op 30 januari 2016 - Lotto Arena Antwerpen

Monday, August 31, 2015 — De comedian met tegenwoordig het hoogste rockstergehalte Kevin Hart, brengt op 31 januari eindelijk een bezoek aan België! Meer bepaalde de Lotto-Arena in Antwerpen. Ooit een getalenteerd schoenverkoper, en nu een nog meer begenadigd stand-up comedian (naast menig andere functieomschrijvingen). Hart is er helemaal klaar voor om zijn vaak persoonlijke en steeds hilarische on-point humor te showen in zijn nieuwste “What Now” tour. 

Hart lijkt het allemaal voor elkaar te hebben. 20 miljoen volgers op Instagram, Facebook of Twitter. Een indrukwekkende tourneegeschiedenis langs uitverkochte zalen. Een groeiende lijst van vermeldingen als acteur of producer in de 'comedy' categorie op IMDb (About Last Night, Along Came Polly, Think Like a Man Too, Real Husbands of Hollywood, ...) Een jaloersmakende carrière als host van enkele topevents, met als laatste hoogtepunt The Comedy Central Justin Bieber Roast (maar ook de MTV (Movie) Awards). En niet te vergeten: cameo's in menig classic videoclip, zoals de legendarische Lean Back by The Terror Squad feat. Fat Joe en Remy.

Onafhankelijk van het podium of de set, Hart staat erom gekend steeds de show te stelen. In zijn vorige comedyshows echter, had hij het ook luidop over de kleine en soms moeilijkere zaken des levens: zijn grootte (Grown Little Man), het huwelijk, kinderen en zijn scheiding (Laugh at My Pain). He explained it all...

Nu blijft er echter nog maar 1 vraag over: What Now?. Het antwoord is simpel volgens dit comedy-icoon: To Be Continued. Mis dus zeker zijn tussenstop in Antwerpen niet. Of laat je overtuigen in de volgende trailer. Spoiler alert: "The rain in this video makes him look tough as sh*t".

Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 4 september om 10u.

Voor meer info en tickets: www.livecomedy.be 
Voor perscontacten: Tom Bertels - 0475/66 55 49 - tom@livecomedy.be 

KEVIN HART - LET ME EXPLAIN "BEST FRIENDS CODE" HARRY HELP ME !! HD

Kevin Hart - Let Me Explain "Psychopath girl" YOU GOT ME FUCKED UP! HD

Kevin Hart: What Now Tour

Roast of Justin Bieber - Kevin Hart - Shirts Off - Uncensored