Jeron Dewulf brengt solovoorstelling over sprookjes

Er was eens... Jeron Dewulf

Met een achternaam als Dewulf, leek het in de sterren geschreven dat stand-upcomedian Jeron zich ooit over het iconische genre van de sprookjes ging buigen. Vanaf 8 februari trekt hij op pad met zijn derde volavondshow: 'Er was eens... Jeron Dewulf'. Wil je graag een interview of meer info? Contacteer Kelly: kelly@livecomedy.be of 0478/72 49 55.

Het leven is geen sprookje, dat weet iedereen. Maar soms verwachten we wel nog een prins op het witte paard, of zouden we stiekem graag een kabouter tegenkomen die ons drie wensen gunt. In 'Er was eens… Jeron Dewulf' toetst Jeron de harde realiteit aan het parallelle universum van de sprookjes. We gaan lachen met wolven, prinsessen en opgegeten grootmoeders en heel misschien eindigt de avond wel met “en ze leefden nog lang en gelukkig”.

Jeron Amin Dewulf Leiva is een acteur, improvisator, stand-up comedian, bekend van de populaire reeksen ‘Foute Vrienden’ en ‘Advocaat van de Duivel’. Hij is ook een internationaal bekend improvisator en won in 2006 het wereldkampioenschap impro in Berlijn. Hij leidde al verschillende improvisatiegezelschappen en treedt hiermee regelmatig op in het binnen- en buitenland. Als comedian bracht hij al 'Grom' en 'Survival of the Fattest' in zalen over het hele land.

Jeron Dewulf is ook de vaste gastheer van de immens populaire podcast 'De Niet Zo Serieuze Sprookjes'. Elke aflevering nodigt Jeron Dewulf een gast uit om samen een sprookje voor volwassenen te bedenken. En dit telkens voor een live publiek! De Niet Zo Serieuze Sprookjes bestaat net 1 jaar en heeft al meer dan 145.000 streams via iTunes en Spotify. Lees en beluister hier meer.

De première is op 8 februari in CC Merksem. De volledige speellijst vind je hier.

Poster 'Er was eens... Jeron Dewulf'
Poster 'Er was eens... Jeron Dewulf'

Link: https://jerondewulf.com/

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be