Eric Andre te zien in België op 26 mei 2024

Met over-the-top 'The Eric Andre Show Live' in La Madeleine Brussel

Op 26 mei 2024 zal de Amerikaanse comedian, acteur en presentator Eric Andre optreden in La Madeleine Brussel met zijn live-versie van 'The Eric Andre Show'. De absurde parodie op Amerikaanse talkshows valt met niets te vergelijken en bij de liveshow voelt het publiek zich alsof ze midden in het over-the-top programma zitten. Tickets zijn te koop via LiveComedy.be vanaf 15 maart om 10 uur.

Eric Andre verwierf zijn bekendheid als presentator van de surrealistische comedytalkshow The Eric Andre Show, waarin gasten worden ondergedompeld in absurde interviews en bizarre situaties. De show debuteerde in mei 2012 op Cartoon Network's Adult Swim en is sindsdien enorm populair geworden. Het zesde seizoen werd vorig jaar uitgezonden. De live-versie tourde al meermaals in Amerika en Australië.

Andre was ook bij ons al op het grote en kleine scherm te zien. Als acteur speelde hij mee in Bad Trip, Jackass Forever en 2 Broke Girls. As stemacteur vertolkte hij onder andere 'Luci' in Netflix-animatiereeks Disenchantment van Matt Groening, Azizi in de live action remake van The Lion King en recent John Dory in Trolls Band Together. Hij is ook bekend van zijn rol als Mike in de FXX-comedyserie Man Seeking Woman.

Op 26 mei 2024 komt Eric Andre naar La Madeleine Brussel met zijn live-versie van 'The Eric Andre Show'. De show heeft een leeftijdsgrens van 18+ en er zijn enkel staanplaatsen beschikbaar. Tickets voor deze show zijn te koop vanaf 15 maart om 10 uur via LiveComedy.be.

*****

ENKEL VOOR PERS, NIET VOOR PUBLICATIE:

Voor meer informatie en persaanvragen, contacteer Bert Bael via bert@livecomedy.be of +32499410984.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be