Extra show voor Michael McIntyre in Lotto Arena op 5 februari 2024

Wegens groot succes extra stop op MACNIFICENT tour.

De Britse comedy-superster Michael McIntyre voegt een extra Belgische stop toe aan zijn MACNIFICENT-tour. De tickets voor zijn optreden in de Lotto Arena Antwerpen op 6 februari 2024 vlogen zo snel de deur uit, dat een extra avond niet kon uitblijven. Op 5 februari zal McIntyre een extra show spelen, ook in de Lotto Arena. Tickets voor die avond gaan vanaf 17 november om 10.00 uur in verkoop via LiveComedy.be.

De wereldberoemde Michael McIntyre staat weer op het podium met zijn gloednieuwe show MACNIFICENT. Er is veel gebeurd in de vijf jaar sinds zijn laatste tournee en Michael zet die hele waanzin graag om in humor en vrolijkheid. Nauwelijks twee weken geleden startte de ticketverkoop voor de eerste show van McIntyre in Antwerpen. Dat die show zo vlot volliep, maakt duidelijk dat het Belgische publiek reikhalzend uitkeek naar zijn komst.

McIntyre, bekend om zijn scherpzinnige humor en onberispelijke komische timing, heeft de harten van het publiek over de hele wereld veroverd met zijn unieke observerende stand-up comedy. Zijn eerdere tournees hebben meer dan vier miljoen tickets verkocht en box-office records over de hele wereld verbroken. Tijdens zijn wereldtournees heeft hij op bijna elk continent opgetreden, inclusief landen als Hong Kong, Singapore, Zuid-Afrika, Australië, Noorwegen, Nederland en natuurlijk het Verenigd Koninkrijk, Ierland, de VS en Canada. Hij houdt het record voor de best verkopende artiest in de Londense O2, de grootste arena van Groot-Brittannië, met 28 uitverkochte shows.

De Britse stand-upcomedian raakte voor het eerst bekend met zijn optreden in 2006 bij de Royal Variety Performance. Sinds deze grote doorbraak trad hij nog twee keer op tijdens het evenement, waaronder in 2010, toen hij de jongste presentator ooit werd. Van 2009 tot 2011 presenteerde hij 'Michael McIntyre's Comedy Roadshow' op BBC One, wat zijn internationale succes verder versterkte.

In 2016 begon Michael met het hosten van het populaire BBC One-programma ‘Michael McIntyre’s Big Show’. De show, nu toe aan het zevende seizoen, heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder een BAFTA voor beste entertainment. De show bevat populaire rubrieken zoals 'Send to All', 'Unexpected Stars' en 'Midnight Gameshow'. In 2020 bedacht en presenteerde Michael het populaire BBC One-spelprogramma ‘Michael McIntyre’s The Wheel'. Ook presenteerde hij in 2022 de Amerikaanse editie van 'The Wheel' op NBC.

Michael McIntyre maakte ook zijn opwachting in talloze andere tv-programma's zoals 'Live at the Apollo', 'Britain's Got Talent', 'Top Gear', 'Mock The Week', '8 Out of 10 Cats' en 'Alan Carr's Chatty Man', om er maar enkele te noemen. In 2010 verscheen McIntyre op de Belgische tv als één van de artiesten bij 'Comedy Casino' op Canvas. In 2020 bracht hij zijn Netflix-special 'Showman' uit.

Tickets voor Michael McIntyre's show in de Lotto Arena in Antwerpen zijn te koop vanaf vrijdag 17 november om 10.00 uur via LiveComedy.be.

*****

NIET VOOR PUBLICATIE, ENKEL VOOR PERS

Voor meer informatie en persaanvragen, contacteer Bert Bael via bert@livecomedy.be of op +32499410984.

*****

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be