Extra voorstelling Ann Helena Kenis tijdens Lacht Comedy Festival

op dinsdag 21 juli

De ticketverkoop van het Lacht Comedy Festival tijdens de Gentse Feesten is nog maar enkele weken aan de gang, en wegens groot succes wordt er meteen een extra voorstelling van Ann Helena Kenis' uniek Gentse Feesten cabaret geprogrammeerd, op dinsdag 21 juli in de Balzaal van Kunstencentrum Vooruit.

Je kent Ann Helena Kenis meer dan waarschijnlijk als de doldwaze 'Kringloopwinkelvrouw' uit Belgium's Got Talent. Daar veroverde ze de harten van het publiek als de jury. Ze was Rob Vanoudenhovens topfavoriet vanaf de allereerste auditie en de gehele vakjury begreep niet waarom ze nog nooit eerder van haar en haar prettig gestoord cabaret hadden gehoord. 

Ann Helena Kenis brengt dan ook graag een avondvullende voorstelling voor het Gentse Feestenpubliek. Het wordt alvast een voorbereiding op haar show die momenteel in de steigers staat: 'Lof der Zotheid'. Bereid je voor op orginele songteksten, opgewekte deuntjes en een innemende podiumpersoonlijkheid. Crazy outfit inclusief.

Lacht Comedy Festival is het nieuwe internationale comedyfestival dat dit jaar tijdens de Gentse Feesten in Kunstencentrum Vooruit doorgaat. Naast Kenis staan er nog een hele lijst aan (internationale) namen op de affiche, zoals o.a. Theo Maassen, Freek de Jonge, Wouter Deprez, William Boeva, Jan Jaap van der Wal, Javier Guzman, Jeroen Leenders, Stijn Van de Voorde en vele, vele anderen. 

Voor meer info over het Lacht Comedy Festival: www.lachtcomedyfestival.be 
Voor perscontacten en/of interviews: Tom Bertels - 0475/66 55 49


 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be