Foil Arms and Hog komen naar Brussel met hun nieuwe show Swines

Het eerste live-optreden van het trio in ons land

Ierlands top sketch trio is terug op tournee met hun nieuwe show Swines. Naast een tournee in Ierland, de UK, de VS en Canada komen ze op vrijdag 30 september naar Brussel. Tickets voor Foil Arms and Hog in La Madeleine gaan deze donderdag 17 februari om 8u in verkoop via livecomedy.be.

De Ierse sketch comedygroep bestaande uit Sean Finegan (Foil), Conor McKenna (Arms) en Sean Flanagan (Hog) is vooral bekend voor hun online sketches, maar ze zijn het meest trots op hun liveshows. Ze leerden elkaar kennen in een toneelvereniging aan de hogeschool in Dublin. In 2008 ontstond Foil Arms and Hog en de rest is geschiedenis. Het trio heeft al een lange weg afgelegd. Naast het vullen van zalen met gelach tijdens hun liveshows, omarmden ze ook het online universum om gerespecteerde internetsterren te worden. Ze beschikken over een YouTube-kanaal met meer dan 690.000 abonnees en 163 miljoen views, een Facebook-pagina met meer dan 1,2 miljoen volgers en meer dan 40.000 volgers op Twitter. Hoe? Door consequent grappige sketches te posten die relevant of absurd zijn, of beide.

Het trio zit zeker in de lift. Zozeer zelfs dat Swines werd uitgeroepen tot de best beoordeelde show van de British Comedy Guide op het Edinburgh Fringe Festival 2019. Het is een voorstelling met gescripte onzin, gekke personages, muziek en onbedoelde improvisaties die door Rowan Atkinson als "erg grappig" werd beschouwd.

Na succesvolle tournees met Oink en Craicling, vinden Foil Arms en Hog eindelijk hun weg naar België met Swines. Tickets voor de show in La Madeleine op 30 september gaan in verkoop op donderdag 17 februari om 8u.

Foil Arms and Hog - Swines
La Madeleine Brussel - 30 september, 20u.
De ticketverkoop start donderdag 17 februari om 8u.
Tickets: € 37
Meer informatie: livecomedy.be/foilarmsandhog

Foil Arms and Hog
Foil Arms and Hog

------

ENKEL VOOR PERS, NIET VOOR PUBLICATIE:

Voor meer informatie en interviewaanvragen, contacteer Kelly Deceuninck via kelly@livecomedy.be or +32478724955.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be