Gabriel Iglesias op 3 juni in LOTTO ARENA in Antwerpen

Amerikaanse Super - Comedian komt terug naar ons land!

De zegetocht van stand-up comedian Gabriel Iglesias in ons land gaat maar door: na uitverkochte shows in de Arenberg en de Koningin Elisabethzaal, doet de Amerikaan op 3 juni de Lotto Arena aan voor zijn ‘Laughter Through Unity World Tour’. Iglesias, ook wel bekend als ‘Fluffy’, gaat met zijn nieuwe tour nu nog door de Verenigde Staten waar hij avond na avond successen oogt voor volle zalen. De ticketverkoop start op vrijdag 30 januari om 9 uur.

Grote man met klein hartje
Een grote stand-up comedian met een klein hartje: Fluffy steelt al jaren de harten van zijn publiek met zijn opvallende verschijning en een hilarische mix van imitaties van beroemde personen, stemmetjes en geluidseffecten, maar ook openbaringen over zijn eigen leven die hij met een dikke knipoog brengt. Dit maakt hem tot één van Amerika’s meest geliefde stand-up comedians met succesvolle shows als ‘I’m Not Fat… I’m Fluffy’ en zijn best-of show ‘Stand-Up Revolution’. Ook op het grote scherm is Fluffy geen onbekende: zo speelde hij een rol in Magic Mike en zal hij opnieuw te zien zijn in Magic Mike XXL die later dit jaar uitkomt.

België
Dat Fluffy een enorme fanbase heeft in ons land, blijkt uit de uitverkochte shows in 2011 en 2012 waarbij recensies repten over zijn ‘veelzijdigheid en hilarische grappen’. De ‘Laughter Through Unity World Tour’ in de Lotto Arena zal een nog grotere kans bieden voor Belgische fans van de goedlachse Amerikaan om te genieten van zijn nieuwe grappen, imitaties en verhalen.
 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be